Stiri despre amurg

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Este în România incinerarea o practică a elitelor? Răspunsul oferit de un istoric care studiază fenomenul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este în România incinerarea o practică a elitelor? Răspunsul oferit de un istoric care studiază fenomenul

  La prima vedere, incinerarea în România pare un subiect minor, dat fiind procentul foarte scăzut al celor care aleg această practică (0,55% dintre decedaţi în 2019, conform datelor furnizate de Asociaţia Cremaţionistă Amurg). Incinerarea unor personalităţi, precum recent Cristina Ţopescu sau preconizata incinerare a muzicianului Dan Andrei Aldea, face ca subiectul să revină, periodic, în atenţia opinia publice.

 • De ce ar
avea nevoie Clujul de un crematoriu? Liderul cremaţioniştilor răspunde: „Criza
locurilor de veci, costurile mai mici şi intelectualii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ar avea nevoie Clujul de un crematoriu? Liderul cremaţioniştilor răspunde: „Criza locurilor de veci, costurile mai mici şi intelectualii“

  Preşedintele Asociaţiei Cremaţioniste Amurg din România, cercetătorul Marius Rotar de la Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, povesteşte, într-un interviu acordat cotidianului „Adevărul“, că un loc de veci, fără cheltuielile legate de înmormântare şi masa de după, ajunge în Cluj şi la 4.000 de euro, o sumă colosală.

 • Pledoarie pentru Dracula
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pledoarie pentru Dracula

  Nu înţeleg de ce fugim noi, românii, de Dracula. Pentru că e rău şi sângeros? Dar leul nu e sângeros? Cu toate astea, multe ţări îl au ca simbol. Toată lumea a auzit de Leul Britanic. Englezii se mândresc cu el, chiar dacă pe insula lor nu trăieşte nici picior de leu. Doar la grădina zoologică.

 • Apusul soarelui, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apusul soarelui, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată

  Majoritatea oamenilor au admirat cel puţin o dată în viaţă cum arată apusul şi răsăritul soarelui de pe o plajă de la malul mării sau al oceanului, acest moment fiind unul de trăire intensă.

 • Autorul primei cărţi despre incinerare din ţară spune că lupta surorii lui Sergiu Nicolaescu pentru averea regizorului are „iz de telenovelă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorul primei cărţi despre incinerare din ţară spune că lupta surorii lui Sergiu Nicolaescu pentru averea regizorului are „iz de telenovelă“

  Universitarul ardelean Marius Rotar a scris pe site-ul Asociaţiei Cremaţioniste din România „Amurg“ că este surprins de schimbarea bruscă de atitudine a surorii regretatului regizor Sergiu Nicolaescu care, în ianuarie, susţinea vehement ca dorinţa fratelui său de a fi incinerat să fie respectată, iar acum spune exact opusul. Rotar consideră că a crede într-o idee înseamnă asumarea ei totală, şi nu asumarea unor decibeli.

 • Ultimul film din seria Twilight rulează la cinema Arta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimul film din seria Twilight rulează la cinema Arta

  Filmul ”The Twilight Saga: Breaking Dawn - Partea a doua” poate fi urmărit la cinematograful Arta, din centrul oraşului, începând cu ora 19.00. Filmul cu Kristen Stewart şi Robert Pattinson în rolurile principale s-a bucurat de un succes enorm pe întreg mapamondul.

 • VIDEO „Naşul“, mai bun filmul decât cartea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Naşul“, mai bun filmul decât cartea

  Într-un clasament făcut de jurnaliştii de la Huffington Post, o serie de 11 filme au reieşit ca fiind mai bune decât volumele care au stat la baza lor. Pelicule precum „Forrest Gump“ (1994), „Naşul“ („The Godfather“, 1972), „Amurg“ („Twilight“, 2008), „Jurnalul“ („The Notebook“, 2004) au fost apreciate în rândul cinefililor mai mult decât cărţile lor.

 • FOTO Epopeea vampirilor a ajuns la „amurg“. Astăzi are premiera în România ultimul film din seria „Twilight
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Epopeea vampirilor a ajuns la „amurg“. Astăzi are premiera în România ultimul film din seria „Twilight"

  Sunt puțini, probabil, cei care nu au auzit de frumoasa Bella și de vampirul Edward, protagoniștii celebrei serii „Twilight/Amurg". Însă epopeea personajelor care trăiesc o poveste de iubire cu uriaș succes de box-office a ajuns la final. Cum se va încheia totul? Fanii români pot afla astăzi, când are loc premiera în cinematografe a ultimului film din serie, „Saga Amurg: Zori de Zi - partea a 2-a".

 • Robert Pattinson, cel mai sexy „vampir“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Pattinson, cel mai sexy „vampir“

  Actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei „Amurg“, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv drept cel mai sexy bărbat din lume, pe baza voturilor exprimate de peste 50.000 de cititori ai revistei „Glamour“, informează contactmusic.com.

 • Vampirii au luat minţile adolescenţilor americani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vampirii au luat minţile adolescenţilor americani

  Cunoscutul film din franciza „Amurg: Lună Nouă“ şi serialul „Jurnalele Vampirilor“ au atras cel mai mare număr de premii în cadrul galei Teen Choice Awards din SUA. La evenimentul desfăşurat duminică seara, în Los Angeles, au fost prezente staruri precum Sandra Bullock şi Katy Perry.

 • Topul Forbes al celebrităţilor internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul Forbes al celebrităţilor internaţionale

  „Forbes“ prezintă primele 100 de vedete ale lumii atât din punct de vedere al câştigurilor din ultimul an, cât şi al notorietăţii. Puţine staruri rămân în top mai mult de un sezon. Cele mai longevive sunt Oprah Winfrey, Tiger Woods, Michael Jordan, Steven Spielberg şi David Letterman.

 • De la Elevul Dima la Harry Potter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Elevul Dima la Harry Potter

  Mihail Drumeş, Jules Verne, dar şi J.K. Rowling sunt scriitorii preferaţi ai elevilor. Copiii preferă lecturile moderne în faţa celor recomandate. Evaluarea cititului nu s-a schimbat foarte mult de acum 10 ani: copiii trebuie să completeze aceleaşi fişe de lectură.

 • VIDEO Isteria „Eclipsei“ vine în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Isteria „Eclipsei“ vine în România

  Cea de-a treia parte a francizei „Amurg“ va fi lansată vineri pe marile ecrane din România. Robert Pattinson şi Kristen Stewart, protagoniştii seriei „Amurg Saga“, sunt noile ţinte ale adoraţiei milioanelor de fani din întreaga lume, inclusiv din ţara noastră.  

 • Piteşti: De unde puteţi închiria un film
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: De unde puteţi închiria un film

  6 lei veţi plăti pentru închirierea unui DVD. Dacă vremea este mohorâtă  sau pur şi simplu vreţi să vă relaxaţi în căldura propriului cămin, puteţi alege să vizionaţi un film de calitate. În Piteşti mai există un singur centru cu DVD-uri originale pe care puteţi să le vizionaţi acasă, alături de familie.

 • Americanii şi-au ales favoriţii la Premiile People’s Choice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Americanii şi-au ales favoriţii la Premiile People’s Choice

  Filmul „Saga Amurg: Lună Nouă“ şi Sandra Bullock au fost marii câştigători ai galei People’s Choice, care a avut loc în noaptea de miercuri, la Los Angeles. „Filmul preferat“ a fost „Lună Nouă“, iar „Saga Amurg“ a primit statueta pentru „franciza preferată“.

Modifică Setările