Stiri despre ameteala

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce simptome dă excesul de zinc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce simptome dă excesul de zinc

  Ai nevoie de un mineral ca zincul pentru un sistem imunitar eficient, dar contează mult alegerea surselor şi păstrarea limitei de 40 mg pe zi. În caz contrar, pot apărea o serie de efecte nedorite.

 • Cum corectăm deficitul de magneziu din corp şi ce semnale dă organismul când lipseşte cel mai important mineral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum corectăm deficitul de magneziu din corp şi ce semnale dă organismul când lipseşte cel mai important mineral

  Magneziul este unul dintre mineralele a căror deficienţă poate provoca dureri musculare, mai ales dacă în organism există şi alte carenţe, precum cele de calciu, potasiu sau zinc. Din această cauză, este importantă consumarea de alimente bogate în magneziu, precum cereale integrale, fructe uscate, legume, soia şi vegetale cu frunze verzi.

 • Semne că eşti hipertensiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că eşti hipertensiv

  Inima ta e cel mai important organ al corpului tău. Cea mai importantă funcţie a ei este să pompeze sânge încărcat cu oxigen către toate celelalte organe ale corpului. Când inima ta e bolnavă, poţi să observi că ai anumite simptome neplăcute, care trebuie neapărat să te facă să te duci la medic şi să-ţi analizezi în profunzime stilul de viaţă.

 • Ce să faci când te simţi obosită şi ameţită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să faci când te simţi obosită şi ameţită

  Dacă te doare capul, nu suporţi lumina, îţi pierzi echilibrul şi te simţi slăbită, înseamnă că eşti foarte obosită. Mulţi oameni se confruntă cu oboseală şi stări de ameţeală şi nu ştiu ce trebuie să facă, dar există câteva lucruri care te ajută să treci peste aceste simptome.

 • Ce se întâmplă dacă renunţi la consumul de pâine?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă dacă renunţi la consumul de pâine?

  Pâinea este unul dintre alimentele consumate aproape zilnic. La nivel mondial, reprezintă 20% din aportul total de calorii. Dacă te gândeşti să renunţi la consumul de pâine, trebuie să ştii că părerile nutriţioniştilor sunt împărţite.

 • Ce trebuie să ştii despre anemie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre anemie

  Astenia, paloarea feţei şi palpitaţiile sunt câteva dintre simptomele lipsei de fier din organism. Alimentaţia săracă în vitamine şi pierderea de sânge asociată unor afecţiuni precum cele din sfera digestivă (ulcere gastrice, hemoroizi, cancer de colon) sunt cauzele frecvente care duc la instalarea anemiei.

 • 10 indicii că ai
putea avea probleme cu inima
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 indicii că ai putea avea probleme cu inima

  Atacurile de cord şi cele vascular-cerebrale sunt mai dese în luna ianuarie, atrag atenţia atât cercetătorii, cât şi medicii cardiologi. Motivele sunt multiple: infecţiile cu virusurile gripale, poluarea aerului, lipsa somnului şi nu în ultimul rând abuzurile alimentare făcute de Sărbători.

 • Afecţiunile pe care le poate ascunde ameţeala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afecţiunile pe care le poate ascunde ameţeala

  Tuturor ni se mai întâmplă să ameţim din când în când, însă dacă problema devine frecventă şi este însoţită şi de alte simptome, atunci poate fi semnul unor probleme de sănătate.

 • Cum îţi dai seama că suferi de lipsă de calciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi dai seama că suferi de lipsă de calciu

  Calciul este un mineral esenţial pentru sănătatea omului, de când ne naştem şi până la bătrâneţe, fără de care nu putem avea o dantură rezistentă şi oase puternice.

 • Soluţii urgente pentru stările de rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii urgente pentru stările de rău

  Stări de ameţeală, de vomă sau dureri puternice de cap? Parcă ai vrea să scapi de ele imediat! Iată ce leacuri cu efect rapid îţi oferă natura!

 • Email-apneea, sindromul care ne distruge viaţa fără să realizăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Email-apneea, sindromul care ne distruge viaţa fără să realizăm

  Se  întâmplă să vă doară capul sau să vă simţiţi ameţiţi în timp ce lucraţi la calculator? Vă concentraţi greu la ceea ce aveţi de făcut la birou, mai ales după ce folosiţi ore întregi tastatura? Se pare că 80% din persoanele a căror activitate profesională implică scrisul la calculator suferă de e-mail apnee.

 • Soluţii urgente pentru stările de rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii urgente pentru stările de rău

  Stări de ameţeală, de vomă, dureri de cap sau de dinţi? Parcă ai vrea să scapi de ele imediat! Iată ce leacuri cu efect rapid îţi oferă natura!

 • De ce nu e bine să fumezi atunci când bei alcool
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu e bine să fumezi atunci când bei alcool

  Fumatul sporeşte efectele nocive ale băuturilor alcoolice. Aşa se explică de ce fumătorii se simt mai rău după o petrecere cu mult alcool decât cei care nu fumează, spun specialiştii.

 • «Mă simt ameţit.De ce oare?»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  «Mă simt ameţit.De ce oare?»

  Căldura dogoritoare de afară îţi fură până şi ultimul strop de energie? Simţi că se învârte pământul cu tine? Nu te îngrijora, căci ai la-ndemână cele mai bune soluţii să-ţi recâştigi echilibrul.

 • De ce apar stările de vertij
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apar stările de vertij

  Infecţiile urechii, migrenele sau accidentele vasculare cerebrale pot sta la originea ameţelilor. Vertijul este fie o boală în sine, fie consecinţa altor afecţiuni, iar depistarea lor se face de către neurolog.

 • Soluţii naturale pentru răul de transport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale pentru răul de transport

  Senzaţia de greaţă, ameţelile, indigestia, stările de anxietate şi durerea de cap pot fi combătute cu ajutorul ceaiurilor de ghimbir, de ginkgo biloba şi de mentă. Atunci când urmează să plecaţi la drum, evitaţi să consumaţi alimente procesate sărate sau grase şi produse lactate, deoarece favorizează apariţia indigestiilor.

 • 5 semne că nu te hidratezi suficient
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 semne că nu te hidratezi suficient

  Dacă apare senzaţia de sete înseamnă că organismul tău este deja privat de cantitatea necesară de apă de ceva vreme. Există şi alte simptome care-ţi sugerează că nu bei destule lichide.

Modifică Setările