Stiri despre adevarul oradea

  2072 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • JURNAL DE CRIZĂ Apartamentele de lux se vând bine la Oradea FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  JURNAL DE CRIZĂ Apartamentele de lux se vând bine la Oradea FOTO

  În timp ce agenţiile imobiliare se plâng că abia mai găsesc clienţi pentru apartamentele de una şi două camere, la cartierele de lux le-au crescut vânzările. Cei care le fac vânzări dezvoltatorilor imobiliari sunt orădenii cu bani, care-şi doresc confort şi care nu dau înapoi atunci când vine vorba de preţuri mari.

 • Studenții străini ne ghidează elevii în carieră, îi învaţă cum să-şi scrie un CV şi ce să spună la un interviu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenții străini ne ghidează elevii în carieră, îi învaţă cum să-şi scrie un CV şi ce să spună la un interviu

  Studenți din Polonia, Irlanda și Singapore au venit la Oradea în cadrul proiectului Grow organizat de AIESEC. Menirea voluntarilor este să-i ajute pe elevii din clasele a XI-a și a XII-a să-și descopere vocația. Tineri și entuziaști, ei au venit în România pentru a-i ajuta pe adolescenți să-și descopere aptitudinile dar și pentru a se ajuta pe ei înșiși să evolueze.

 • JURNAL DE CRIZĂ Luxul se vinde bine pe piaţa imobiliară din Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  JURNAL DE CRIZĂ Luxul se vinde bine pe piaţa imobiliară din Oradea

  În timp ce agenţiile imobiliare se plâng că abia mai găsesc clienţi pentru apartamentele de una şi două camere, la cartierele de lux au crescut vânzările. Cei care le fac vânzări dezvoltatorilor imobiliari sunt orădenii cu bani, care-şi doresc confort şi care nu dau înapoi atunci când vine vorba de preţuri mari.

 • Cine sunt vinovaţii dezastrului de la Bacalaureat în Bihor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt vinovaţii dezastrului de la Bacalaureat în Bihor

  Cele mai slabe rezultate din Bihor au fost la Grupul Şcolar Agricol Borş, unde din 28 de candidaţi, doar 2 şi-au luat bacalaureatul. Singurul liceu cu promovabilitate 100% este Liceul Baptist Emanuel, cu 57 de candidaţi.

 • FINANŢARE Aeroportul din Oradea va fi modernizat pe bani europeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FINANŢARE Aeroportul din Oradea va fi modernizat pe bani europeni

  După ce aeroporturile din Cluj-Napoca şi Timişoara au fost modernizate, a venit şi rândul celui din Oradea să intre în secolul XXI. După doi ani de la depunerea proiectului de extindere a pistei, astfel încât pe aceasta să poată ateriza şi avioane mari, conducerea aeroportului speră la o finanţare europeană de 18 milioane de euro.

 • Bac 2011: dezastru la afişarea rezultatelor în Oradea VEZI CE NOTĂ AI LUAT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bac 2011: dezastru la afişarea rezultatelor în Oradea VEZI CE NOTĂ AI LUAT

  Din cei aproximativ 6.900 de elevi care s-au prezentat la bacalaureat în Bihor, doar 50,38 la sută au avut medii peste 6, necesare pentru a promova. Cifrele dezastruoase sunt puse pe seama faptului că este primul an când elevii bihoreni nu au putut copia, din cauza celor 400 de camere de supraveghere cumpărate către de Inspectoratul Şcolar Bihor de la Praga.

 • REZULTATE BACALAUREAT 2011 ORADEA Vezi aici ce note ai luat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REZULTATE BACALAUREAT 2011 ORADEA Vezi aici ce note ai luat!

  Primele rezultate obţinute de cei care au dat examenul de Bacalaureat în această vară au fost afişate. Ministerul Educaţiei a dat publicităţii o listă cu primele note obţinute de elevii din toată ţara. Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 Oradea, urmărind site-ul oradea.adevarul.ro.

 • Federaţia Română de Puzzle condusă de un orădean, are un nou site
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Federaţia Română de Puzzle condusă de un orădean, are un nou site

  Asociaţia „Logic Club" România (Federaţia Româna de Puzzle) are un nou site. Astfel, cei pasionaţi de rebus, jocuri logice sau sudoku pot afla noutăţi din domeniu, pot vedea galerii foto cu echipele României la campionatele mondiale şi pot accesa informaţii din lumea jocurilor logice.

 • Terase şi magazine din Oradea, amendate din cauza zgomotului pe timp de noapte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terase şi magazine din Oradea, amendate din cauza zgomotului pe timp de noapte

  Poliţiştii locali verifică terasele din centrul istoric, dar şi din alte zone ale oraşului, pentru a se asigura că acestea respectă orarul de funcţionare aprobat de către Primăria Oradea. Cele care sunt deschise după orele 24 pot fi amendate cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

 • Orădenii, aşteptaţi să spună ce cred despre sterilizarea câinilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orădenii, aşteptaţi să spună ce cred despre sterilizarea câinilor

  Municipalitatea orădeană şi-a propus să rezolve problema câinilor comunitari din oraş, prin sterilizarea tuturor câinilor mai mari de şase luni, cu câteva excepţii. Proprietarii care vor alege să nu-şi sterilizeze căţelul fără pedigree vor avea de plătit 100 de lei pe an, bani ce vor fi folosiţi pentru întreţinerea altor câini fără stăpân.

 • Gavrilă Grebenişan este noul manager al Spitalului Clinic Judeţean Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gavrilă Grebenişan este noul manager al Spitalului Clinic Judeţean Oradea

  Spitalul Clinic Judeţean va avea un nou comitet director. Managerul, directorul financiar contabil, directorul medical şi directorul de îngrijiri îşi vor prelua atribuţiile începând de miercuri, 6 iulie, pentru o perioadă de maximum şase luni, până la revocare sau până la ocuparea prin concurs a posturilor.

 • EXCLUSIV FOTO Valentina Matei a învățat să piloteze navete spațiale, la NASA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV FOTO Valentina Matei a învățat să piloteze navete spațiale, la NASA

  Profesoara Valetina Matei s-a întors la Oradea după  o săptămână petrecută în Statele Unite ale Americii. Valentina a avut șansa de a participa la un program educațional desfășurat de NASA în US  Space&Tocket Center, din Huntsville, Alabama. Orădeanca a făcut experimente chimice în simulatorul Stației Spațiale Internaționale şi a participat la un tur VIP, la Centrul Spațial Kennedy din Florida.

 • Elevii orădeni au dinţi stricaţi şi probleme de vedere, dar părinţii refuză să-i ducă la medic, chiar şi gratuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii orădeni au dinţi stricaţi şi probleme de vedere, dar părinţii refuză să-i ducă la medic, chiar şi gratuit

  Potrivit unei evaluări a stării de sănătate a elevilor din clasele întâi din Oradea, aproape 80 la sută dintre cei peste 1.200 de copiii verificaţi au dinţi cariaţi. Dintre elevii de clasa a cincea, aproximativ o treime prezintă anomalii dento-maxilare rezultate în urma netratării dinţilor stricaţi, însă foarte puţini poartă aparate ortodontice. Pentru toate acestea, specialiştii îi consideră vinovaţi pe părinţi, car

 • O nouă parcare de scurtă durată, pe bază de tichete, în centrul Oradei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă parcare de scurtă durată, pe bază de tichete, în centrul Oradei

  Parcarea de pe strada Tudor Vladimirescu, din spatele clădirii în care îi are sediul Bancpost, a fost transformată în parcare de scurtă durată. În această parcare se poate staţiona maximum 2 ore, valoarea unui tichet valabil pentru cele două ore fiind de 2 lei.

Modifică Setările