Se prelungește colectarea obiectelor gospodărești uzate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Primăria Oradea anunță prelungirea campaniei curățeniei de toamnă având ca obiect colectarea bunurilor de uz casnic și gospodăresc uzate.

Având în vedere faptul că în numeroase zone din Oradea au fost constatate depozitări de obiecte de uz casnic și gospodăresc pe domeniul public, începând din data de 15 octombrie, Primăria Oradea a demarat programul curățeniei de toamnă.

Inițial s-a stabilit ca acțiunea de curățenie să se va întindă până la 26 octombrie, dar având în vedere numărul mare al solicitărilor de colectare, s-a hotărât prelungirea ei până vineri, 9 noiembrie, inclusiv.

În cadrul acţiunii, se  colectează numai obiecte de uz casnic și gospodăresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, uși, geamuri, etc), altele decât aparatele electrice și electronice.

Nu se colectează deșeuri din amenajări interioare (moloz), deșeuri provenind din curățenia pivnițelor și podurilor, dar nici aparate electrice și electronice.

Cetăţenii sunt rugaţi să depună pe amplasamentele stabilite (vezi atașament) pentru fiecare zonă, în ordine, cât mai aproape de bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia, deşeurile şi obiectele de tipul celor menţionate, până cel târziu cu o zi înainte de ziua programată pentru colectare.

După încheierea campaniei de curățenie (vineri - 9 noiembrie)  este strict interzisă depozitarea reziduurilor de orice fel pe domeniul public al municipiului Oradea, orice abatere în acest sens se sanctionează contravențional conform HCL nr. 386/2009-Regulamentul de salubrizare a municipiului Oradea.

În atașament gasiți programul cu datele de colectare și zonele.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite