Stiri despre adevarul de seara hunedoara

  840 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Răzvan Ognean, cel mai tare elev de a opta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzvan Ognean, cel mai tare elev de a opta

  Adolescentul este singurul din judeţ care va intra la liceu cu media maximă. Tânărul a reuşit să încheie clasele V-VIII cu media 10, notă pe care a obţinut-o şi la examenele de la evaluarea naţională.

 • Intersecţiile din Deva cu sisteme Big Brother
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intersecţiile din Deva cu sisteme Big Brother

  Intersecţiile aglomerate vor fi monitorizate video. Proiectul a fost depus la Agenţia de Dezvoltare Regională. Un proiect în valoare de trei milioane de lei, de instalare de camere video în intersecţiile aglomerate, va demara în municpiul Deva.

 • Turcia şi Grecia bat litoralul românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcia şi Grecia bat litoralul românesc

  Hunedorenii preferă să-şi petreacă vacanţa peste graniţe, deşi trebuie să scoată mai mulţi bani din buzunar. În circuitul intern, staţiuni balneo-climaterice precum Felix şi Herculane sunt şi ele, de multe ori, preferate în detrimentul litoralului.

 • Bani înghiţiti de „Zilele Oraşului”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani înghiţiti de „Zilele Oraşului”

  Primăria Deva a alocat, anul acesta, cea mai mare sumă din judeţ pentru distracţie, adică 400.000 de lei. Comparativ, municipiile Hunedoara şi Petroşani s-au rezumat la un buget de patru ori mai mic faţă de reşedinţa de judeţ.

 • Atenţie: păziţi-vă de vipere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie: păziţi-vă de vipere!

  Direcţia de Sănătate Publică atenţionează hunedorenii asupra viperelor, care sunt extrem de periculoase în această perioadă, întrucât a început sezonul de împerechere.

 • Dan Mărculescu a revoluţionat medicina legală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Mărculescu a revoluţionat medicina legală

  Dan Mărculescu lucrează de aproximativ trei decenii în medicina legală, fiind considerat un adevărat guru pentru tinerii care îşi doresc să muncească într-una dintre cele mai grele ramuri ale medicinei. Medicul legist a fost nominalizat pe lista personalităţilor care au contribuit semnificativ la îmbunătăţirea societăţii, conform publicaţiei americane Marquis Who is Who.

 • „Prima Casă 4“ saltă preţul apartamentelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prima Casă 4“ saltă preţul apartamentelor

  Imediat ce s-a lansat programul guvernamental, preţul apartamentelor vechi a crescut, în medie, cu cinci la sută. Paradox pe piaţa imobiliară hunedoreană. Proiectul imobiliar al statului a crescut preţul apartamentelor vechi şi l-a micşorat pe al celor noi.

 • Operaţiunea „Alcool şi droguri” pe şosele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţiunea „Alcool şi droguri” pe şosele

  Aurel Zănescu (foto) a fost oprit, în această dimineaţă, de un echipaj al Poliţiei Rutiere, pentru a fi testat dacă a băut înainte de a se urca la volan.

 • Castraveţii „suspecţi“ zac pe tarabe cu zilele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castraveţii „suspecţi“ zac pe tarabe cu zilele

  Isteria E.coli strică afacerile celor care bat sute de kilometri pentru a-şi vinde marfa. Pieţarii nu reuşesc să atragă clienţi nici atunci când scad preţurile la jumătate de frică să nu rămână cu castraveţii pe masă.

 • Controale în teren cu dosare penale şi amenzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controale în teren cu dosare penale şi amenzi

  Frica de vizita inspectorilor de muncă a dus la creşterea contractelor încheiate de angajatorii hunedoreni. Verificările efectuate, în prima lună de la aplicarea noului cod al muncii, s-au lăsat cu amenzi şi un caz penal.

 • Grade multe în termometre, cişmele puţine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grade multe în termometre, cişmele puţine

  Cu peste 70.000 de locuitori, municipiul Deva are doar 10 cişmele de apă, iar Hunedoara abia ajunge la trei. Reprezentanţii Primăriei Deva promit că trecătorii vor vedea apa curgând în curând, iar cei din Hunedoara se plâng de vandalism.

 • Fetele frumoase se întrec pe şosele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fetele frumoase se întrec pe şosele

  Cea de-a XV-a ediţie judeţeană a Raliului Frumuseţii va avea loc în acest week-end. Până la această dată s-au înscris în concurs 18 echipaje din şapte judeţe ale ţării dar şi din ţara vecină, Bulgaria.

 • Programul „Rabla” cu aparate auditive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programul „Rabla” cu aparate auditive

  Hunedorenii care au probleme de auz îşi pot cumpăra aparate auditive după modelul „Rabla” la maşini. Programul aplică principiul conform căruia predai la cabinetul medical vechiul aparat şi pleci acasă cu unul nou, cumpărat cu discount.

 • Ziua Copilului cu desene şi vizite la jandarmi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Copilului cu desene şi vizite la jandarmi

  Dimineaţa copiilor a debutat cu strigarea catalogului la Casa de Cultură, unde au avut loc jocuri şi concursuri. Cap de afiş a fost artistul Mihai Constantinescu, care a avut programat un concert de muzică uşoară.

 • Bolnavi lăsaţi fără reţete compensate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolnavi lăsaţi fără reţete compensate

  Medicii de familie consultă gratuit pacienţii doar în următoarele trei zile, după care vor cere bani. Situaţia este cauzată de lipsa contractului cadru pe 2011, care ar fi trebuit încheiat cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

 • „Strauss-Kahn” de Veţel cere eliberarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Strauss-Kahn” de Veţel cere eliberarea

  Gheorghe Burlică are aceeaşi vârstă şi aceleaşi apucături ca şi şeful FMI. Acuzat că şi-a violat şi sechestrat menajera de 25 de ani, Gheorghe Burlică a venit, astăzi, în faţa judecătorilor hunedoreni, cerând eliberarea din arest.

 • Războiul lui Vili Rupa cu statul român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul lui Vili Rupa cu statul român

  La trei ani după decizia CEDO care a obligat statul român la plata a 30.000 de euro, cu titlu de daune morale, hunedoreanul Vili Rupa, care a fost acuzat de trafic cu mercur, s-a aflat astăzi din nou în faţa instanţei de judecată.

 • O grevă care „a murit” înainte de a porni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O grevă care „a murit” înainte de a porni

  Mai puţin de 10 de angajaţi s-au alăturat grevei siderurgiştilor de la Arcelor Mittal Hunedoara. Chiar dacă Contractul Colectiv de Muncă a fost semnat, există angajaţi ai combinatului siderurgic hunedorean care cer majorări salariale.

 • Elevii sunt momiţi cu tabere de aventură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii sunt momiţi cu tabere de aventură

  Şcolarii sunt atraşi să-şi petreacă vacanţa de vară învăţând să folosească busola, cortul şi să se caţere. Din „meniul” taberelor de aventură nu lipsesc lecţiile de tiroliană, dar nici cele din care rezultă ce plante de munte sunt comestibile.

 • SMURD se zbate între viaţă şi moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SMURD se zbate între viaţă şi moarte

  Paramedicii sunt în pericol să rămână fără ambulanţe din cauza datoriilor. În primele patru luni din an, serviciul a avut peste 1.700 de intervenţii, cele mai multe victime fiind salvate din accidente.

 • Invazie de impostori la cerşit pe străzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invazie de impostori la cerşit pe străzi

  Mila trecătorilor, invocată pentru bani, le aduce falşilor ciungi şi ologi venituri zilnice de peste 200 de lei. În ultimele luni, trei persoane care îşi afişau handicapuri închipuite au fost prinse la cerşit, dar amenzile poliţiştilor nu le-au descurajat.

Modifică Setările