VIDEO Seattle 4K - al doilea material din proiectul Around The World 4K

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am continuat călătoria în jurul lumii vizitând un frumos oraş din SUA, unde ne-am bucurat de privelişti interesante, surprinse de la înălţime.

Fondat în anul 1851, Seattle este cel mai mare oraş din regiunea Pacific Northwest din SUA, având o populaţie de aproximativ 570.000 de locuitori.

Dacă experienţa Yellowstone a reuşit să ne impresioneze prin peisaje desprinse parcă de realitate [vă recomandăm să citiţi articolul „Around the World 4k – proiectul generaţiei actuale”, unde găsiţi o prezentare detaliată a proiectului, pe lângă priveliştile minunate ale naturii, Seattle ne-a îngăduit câteva cadre despre ce înseamnă viaţa de oraş în această parte a lumii.

În prima zi ne-a trezit bătaia zorilor şi îmbrăţişaţi de răcoarea destul de accentuată a dimineţii, am admirat un răsărit splendid, pe care îl veţi recunoaşte chiar la începutul video-ului de mai jos. În continuarea zilei am vizitat centrul oraşului şi câteva parcuri, unde am reuşit să capturăm câteva spoturi panoramice.

image

Space Needle a fost primul obiectiv din a doua zi de filmări. Acest turn lung de peste 184 metri reprezintă unul dintre cele mai semnificative puncte de atracţie ale oraşului. De la înălţimea turnului, mai exact de pe puntea de observaţie, am filmat cadre spectaculoase, care ne vor rămâne frumos întipărite în amintire. Şi dumneavoastră aveţi ocazia să vă bucuraţi de ele  prin intermediul materialului video postat. A urmat un tur al oraşului atât pe mare cât şi pe uscat, de care am beneficiat prin serviciul local City Tour.

image

Filmele din copilărie – posibil să fie adevărate. Mormântul lui Bruce Lee, eroul meu şi al multor tineri pe vremea când eram încă adolescent, a fost un alt popas în oraşul Seattle. Fiul lui Bruce Lee, împuşcat la vârsta de 28 de ani, are mormântul situat tot aici. Vom reveni cu secvenţe din această locaţie într-unul din video-urile viitoare.

image

După ce am vizitat centrul oraşului, surprinzând câteva scene din viaţa cotidiană a locuitorilor, am mai făcut un tur al oraşului cu monoraiul. Acest mijloc de transport prin tracţiune suspendată este foarte popular în SUA, în mod special în Las Vegas şi Florida, facilitând deplasarea dintr-un loc în altul în oraşele aglomerate.

Columbia Center – locul unde trebuie să te întorci. Aşa am procedat şi noi!

image

Cea mai înaltă clădire din statul Washington (are o înălţime de 287.4264 m) merită a doua vizită. Priveliştea este absolut spectaculoasă! Timp de aproximativ o oră am filmat câteva cadre panoramice, iar spre seară, cu aprobarea responsabililor pentru turism şi vizitare a clădirii, am revenit şi am filmat până după terminarea programului. Am obţinut imagini unice, pe care le puteţi urmări în videoclip, ca o concluzie a acestei frumoase zile de activitate.

image

Vă dorim vizionare plăcută şi să călătoriţi bine alături de noi în această experienţă unică!

  • Dacă ţi-a plăcut şi vrei să călătoreşti cu noi în jurul lumii într-o experienţă unică, nu uita să te abonezi pe canalul nostru de YouTube.
  • De asemenea, fiecare share este important pentru noi. Aşa ca te rugăm nu uita sa-l distribui mai departe.
  • Pentru actualizări şi fotografii din timpul filmărilor, te invităm să urmăreşti zilnic pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/aroundtheworld4k
  • Vizitează şi website-ul nostru www.aroundtheworld4k.com Co-producator: Gabriel Gorcea (adaptare text: Camelia Ardelean)
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite