Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă 2013, vitrina voastră cu vacanţe!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 14-17 noiembrie 2013 se desfăşoară la Romexpo, Târgul de Turism al României, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale industriei de profil şi al publicului larg.

Cu un număr crescând de vizitatori de la o ediţie la alta, târgul de turism este locul în care poţi avea acces la nenumărate oferte, din care poţi alege, precum dintr-o vitrină enormă, pe cel care  se potriveşte aşteptărilor şi bugetului tău.

De ce este interesant să participi la un târg de turism?

În primul rând pentru că găseşti cel mai mare evantai de oferte posibil, într-un singur loc. În al doilea rând pentru că există discounturi generoase la care se adaugă surprize pregătite de către expozanţi - „instant booking” - numai pentru durata târgului şi care facilitează cumpărarea unei vacanţe sau rezervarea uneia. În al treilea rând pentru că poţi asista la diverse mini-show-uri de entertainment care dau o culoare specială evenimentului şi deschid apetitul pentru diverse locaţii şi produse turistice. 

Târgul îţi oferă minunata posibilitate de a-ţi cumpăra vacanţa în regim de early booking. Mai pe româneşte acesta este un concept care se referă la achiziţionarea din timp (uneori cu mai multe luni înainte) a pachetelor turistice, clientul primind în schimb reduceri importante. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a contribuit semnificativ la educarea publicului, multiplicând cu orice prilej avantajele achiziţionării din timp a vacantelor prin intermediul agenţiilor de turism şi al consilierilor de călătorie avizaţi. Publicul s-a  maturizat sub acest aspect, pe de o parte pentru că bugetele sunt mai austere, deci banii sunt cheltuiţi cu mai multă grijă, pe de altă parte pentru că românii au devenit mai exigenţi şi mai determinaţi să încerce experienţe şi destinaţii în premieră.

Ediţia de toamnă 2013 a Târgului de Turism are de toate pentru toţi: turism de tratament/wellness/spa,  turism cultural, rural, de business,  destinaţii exotice, croaziere, turism de aventură, religios, medical,  etc. 

 Să dăm o raită printre oferte: 

Pub-uri, bere, clima blândă mediteraneană, peisaje tulburătoare, baze pentru sporturi acvatice şi un calendar de evenimente bine garnisit pe parcursul întregului an. Este vorba despre Malta, destinaţie pe care o găsiţi la standul Malta Travel sub o sumedenie de variante şi discounturi demne de luat în seamă cu condiţia să fie efectuat un avans la rezervare şi plata integrală cu o lună înainte de plecare.

Paralela 45 acordă în perioada târgului discounturi de 7% şi se prezintă la Târgul de turism cu un evantai de oferte.  Plajă şi distracţie vara în Antalya, Creta, Rodos  şi Mallorca. Pentru secţiunea de chartere puteţi alege între Kos, Corfu, Skiatos, Lefkada, Zakynthos,  Mykonos, Santorini, Tenerife, Costa Brava, Coasta de Azur, Sicilia, Sardinia, Sorrento, Bodrum, Portugalia - Cascais, Madeira, Algarve, Faro şi Costa del Sol. La secţiunea turism individual, Paralela 45 va pune la dispoziţie oferte pentru  Grecia de Vest, zonă cu o cultură specială, cu plaje superbe şi atracţii religioase importante care se bucură de turişti din întreaga lume: Lefkada, Parga, Zakynthos. Nu lipsesc nici  Halkidiki, Thassos, Croaţia, Coasta de Azur, Antalya, Muntenegru, Bodrum şi Marmaris.

image

La Eximtur veţi găsi produse de sezon, spre bucuria iubitorilor de schi. Bulgaria, Austria, Italia, Elveţia, Franţa, Slovacia, vă aşteaptă! Destinaţiile exotice  şi charterele directe din Bucureşti către Mauritius (de Revelion) şi Kenia (după Revelion) vă duc în locuri de o frumuseţe năucitoare. La Eximtur puteţi alege dintr-o serie întreagă de city break-uri în oraşe din Europa, dar  şi circuite de lux,  produse turistice care se adresează celor care doresc să viziteze lumea în condiţii deosebite de confort. Cei ce iubesc vacanţele de vară pe litoralul românesc le vor putea achiziţiona de la aceeaşi agenţie în regim de înscrieri timpurii, discounturile fiind de până la 35%,  în timp ce, vacanţele de vară 2014 petrecute în străinătate vă sunt oferite cu un discount de 25%.

Perfect Tour are pentru tine Revelion pe Riviera Franceză, în Sardinia, de la bordul Norwegian Jade într-o călătorie de 11 nopţi cu zbor inclus, cu un preţ de la 1050 euro de persoană, Revelion în Maldive cu tarife începând de la 2390 euro de persoană şi Revelion  la Bangkok & Phuket - 12 zile -  cu preţuri de la 2350 euro de persoană.

Bibi Touring oferă prima zi din an ca zi gratuită de vacanţă, revelioane şi vacanţa de iarnă în România şi discounturi de până la 50% pentru înscrierile ultra timpurii! Prin aceeaşi agenţie vă este oferită Delta Dunării în variantă all inclusive, în timp ce Happy Tour aduce vacanţe inedited, în rate fără dobândă.

Pentru cei care nu s-au hotărât unde îşi vor petrece Crăciunul şi Revelionul, târgul de turism este un bun prilej de a o face. Grăbiţi-va, căci Valea Prahovei are până la acest moment run grad de ocupare care bate spre 70%, iar preţurile sunt egale sau sensibil mai ridicate decât cele de anul trecut: 3 nopţi de cazare înseamnă aproximativ 350 lei persoană pentru un hotel de 2 stele, preţurile crescând, fireşte, pe măsură ce creşte numărul de stele  şi facilităţile oferite sunt mai consistente. De exemplu, pentru un un pachet de 5 nopţi de cazare, care să cuprindă noaptea de Revelion şi cina festivă, preţul aproximativ poate fi cuprins între 1500 - 3000 de lei. Pentru Poiana Braşov,  un sejur de o săptămână care să cuprindă cina festivă de Crăciun poţi  plăti aproximativ 350 de euro în condiţiile în care printre facilităţi se număra: saună, piscină, fitness etc.

Mulţi români îşi doresc să petreacă Crăciunul în stil tradiţional, aşa că Bucovina se remarcă an de an că destinaţie de referinţă, graţie obiceiurilor ancestrale încă practicate cu sfinţenie şi unei gastronomii de referinţă. Pentru  un hotel de 4 stele din Gura Humorului şi 3 nopţi de cazare într-o cameră dublă, poţi plăţi 240 de euro de persoană. 

image

Ce destinaţii vor fi la modă în 2014?

Agenţiile de turism preconizează o creştere a vânzărilor pentru Grecia, dar şi consolidarea vânzărilor pentru Turcia şi Bulgaria, destinaţii deja tradiţionale. Antalya va avea o creştere mai ponderată, deşi rămâne cea mai cerută destinaţie. Destinaţiile exotice cele mai solicitate se prefigurează a fi  Mexic şi Thailanda, în timp ce Litoralul Românesc îşi va păstra statutul de destinaţie-vedetă a sezonului de vară românesc 2014. Se întrevede creşterea interesului pentru destinaţiile interne de munte şi spa, în cadrul cărora curele de refacere şi tratament sunt cele mai căutate.

image

Închei, reamintindu-vă ca sunteţi aşteptaţi cu oferte excelente la Târgul de Turism al României de la Romexpo din 14 - 17 noiembrie. Bifaţi evenimentul în agenda voastră personală şi pregătiţi-vă pentru vacanţa dorită la cele mai bune preţuri!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite