Simona Halep, campioana care ne iubeşte !

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aromânca noastră ne iubeşte ! Sunt printre primele cuvinte ale unei campioane, după ce şi-a şters lacrimile de pe obraz, amintindu-şi de ţara sa, România.

 „Ce meci! Nu pot să cred! Am fost atât de aproape! Sunt dezamagită şi în acelaşi timp... 'fericită'! Vă iubesc enorm, românilor!”, a scris sportiva pe reţeaua de socializare FB.

Cât de frumos, după trei ore de maxim efort fizic  şi tărie psihică, dragostea Simonei nu poate fi disimulată. Nu este comercială precum româna prost vorbită de un fotbalist pe val, la un succes ocazional. Este atât de sinceră!

Aromânii au ascendentul tăcerii în performanţă. Muţenia succesului Simonei Halep este minunată. Atât de contrastantă cu bucuria generată de alte mici victorii, efemere.

Ce interesant... Înalta performanţă în tenis adună energiile pozitive doar în vârful performanţei, în semifinale, finale. Şi eu sunt unul dintre cei care astăzi, învaţă alături de Simona, cât de frumos este tenisul.

Simona a pierdut finala de la Roland Garros în faţa Mariei Şarapova dar este campioana inimilor noastre. O campioană pentru care românii nu au făcut niciodată nimic, statul nu a ajutat-o dar care totuşi ne iubeşte.

Succesul Simonei este o lecţie pentru românii care se trezesc de dimineaţă, au încredere în ei şi vor să facă performanţă indiferent de domeniu.

Mulţumim, Simona Halep!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite