Descoperă dacă ai câștigat Loteria Vizelor SUA pe 4 mai 2024!

0
0
Publicat:

Participanții la Loteria Vizelor ("Diversity Visa Program DV-2025") vor afla dacă sunt printre norocoșii câștigători începând de sâmbătă, 4 mai 2024, ora 7:00pm (ora României).

Loteria vizelor rezultate png

Pentru a verifica dacă ați fost selectat, trebuie să accesați site-ul oficial al Departamentului de Stat al SUA https://dvprogram.state.gov/ și să introduceți datele personale și numărul de confirmare atribuit la înscriere. Loteria Vizelor este deschisă participanților din țări cu o rată scăzută de emigrare în SUA, inclusiv România, iar pentru anul 2025 au fost alocate aproximativ 55.000 de vize de imigrant.

Este important de menționat că selecția în cadrul Loteriei Vizelor nu garantează emiterea automată a Green Card-ului american. Candidații selectați trebuie să îndeplinească anumite criterii și să treacă prin toate etapele procesului de evaluare a eligibilității. Pentru mai multe informații, puteți consulta următorul articol:

https://adevarul.ro/blogurile-adevarul/afla-astazi-daca-ai-castigat-loteria-vizelor-sua-1864216.html

Important: Departamentul de Stat nu trimite notificări directe către cei selecționați: nici prin poștă si nici prin e-mail. Așadar, singura modalitate de a confirma selecția este prin intermediul portalului de verificare a statutului: DV Entrant Status Check.  Daca primiți e-mail prin care sunteți anunțați că ați câștigat Loteria Vizelor și vi se cere să plătiți online o suma de bani sau să completați formulare cu datele dvs. personale, nu dați curs acestor solicitări.  Este important să fiți vigilenți și să vă asigurați că nu cădeți victimă unor înșelătorii.

Succes tuturor participanților!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite