Cât de greu este să faci - şi să promovezi -o aplicaţie mobilă? De la 11.30, la Cultura.net, RRC

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cât de uşor e să faci o aplicaţie pentru web - chiar e ceva la îndemâna oricui? Cum se aleg aplicaţiile de succes, e un fel de selecţie naturală? Cum ieşi în evidenţă? Şi cum ieşi din junglă? Încercăm să răspundem la aceste întrebări vineri, la Cultura.net, Radio România Cultural, alături de jurnalistul de tehnologie Ionuţ Bălan.

Despre aplicaţiile mobile se spune că sunt uşor de făcut. Există chiar site-uri care te invită să construieşti o aplicaţie mobilă fără să ştii pic de coding. Pe de altă parte, există, în prezent, milioane de aplicaţii, pe iTunes si Android, unele cu plată, altele - foarte multe - gratuite. Cât de uşor e, totuşi, să faci o aplicaţie pentru web - chiar e ceva la îndemâna oricui? Cum se aleg aplicaţiile de succes, e un fel de selecţie naturală? Cum ieşi în evidenţă? Şi cum ieşi din junglă? 

Aplicaţiile mobile au fost, anul acesta, un subiect în vogă la conferinţa de social media Webstock 2014. Ionuţ Bălan a prezentat şi a moderat secţiunea de Mobile Trends.

Vineri, la Cultura.net, Radio România Cultural, discutăm cu Ionuţ Bălan, jurnalist de tehnologie şi fondator al platformei Mobzine.ro, despre aplicaţii mobile – pentru consumatori individuali şi pentru zona de enterprise. În a doua parte a emisiunii, la Chat Room (de la 11.45 la 12.00).

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite