Anunţarea rezultatelor pentru Loteria Vizelor SUA 2021

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
loterie2

Începând de mâine, 6 iunie 2020, la ora 7:00pm, ora României, veţi putea afla rezultatele pentru Loteria Vizelor SUA (Green Card Lottery) 2021.

Pentru a verifica dacă aţi câştigat, trebuie să intraţi online pe website-ul Departamentul de Stat SUA şi să introduceţi datele personale şi numărul de confirmare alocat când v-aţi înscris.

Dacă aţi fost selectat(ă), veţi putea aplica pentru o viză de imigrant în cadrul programului DV Lottery.  Simpla selecţie nu presupune obţinerea automată a Green Cardului. Aflaţi mai multe despre criteriile de eligibilitate din acest articol.

În cazul în care aţi pierdut numărul de confirmare primit în urma completării formularului de înscriere din octombrie 2019, îl puteţi recupera simplu urmând următorii paşi:

  • Accesaţi pagina oficială pentru verificarea aplicaţiilor DV
  • Apăsaţi pe butonul albastru Continue
  • Sub Confirmation Number, apăsaţi pe Forgot Confirmation Number
  • Completaţi câmpurile de pe pagina Verify Entrant (numele aplicantului principal, data naşterii, adresa de e-mai codul Captcha afişat) şi apăsaţi butonul Submit.

Prin programul Loteria Vizelor sunt acordate vize de imigrant SUA (green cards) cetăţenilor din ţările cu rată mică de emigrare în Statele Unite în ultimii 5 ani.  Anul acesta au fost puse la bătaie 55, 000 de Green Carduri SUA.  România se află pe lista ţărilor participante la Loteria Vizelor SUA.

Atenţie, Departamentul de Stat SUA nu trimite scrisori de notificare prin postă sau pe e-mail pentru a anunţa selecţia câştigătorilor. Prin urmare, vă recomandăm să trataţi cu neîncredere orice e-mail sau scrisoare care vă anunţă că sunteţi selecţionaţi şi, mai mult, prin care vi se solicită să achitaţi o sumă de bani pentru obţinerea Green Cardului.

În anul fiscal 2019, un număr de 242 de vize de imigrant au fost emise pentru câştigătorii români de loterie.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite