A început înscrierea pentru Loteria Vizelor SUA DV-2023

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
DV-2023
DV-2023

Veşti bune pentru cei care doresc să emigreze în Statele Unite! Au început înscrierile pentru Loteria Vizelor 2023 (“Diversity Visa Program DV-2023”).

Vă puteţi înscrie gratuit prin completarea formularului disponibil pe site-ul oficial, dvprogram.state.gov, până la data de 9 noiembrie 2021, 7:00 PM, ora României.

Pentru ediţia DV-2023 au fost alocate aproximativ 55.000 de vize de imigrant pentru participantii din ţările cu rată mică de emigrare în SUA, printre care şi România.

La înscriere este necesar să aveţi o fotografie recentă, realizată în conformitate cu cerinţele din instrucţiunile programului, disponibile şi în limba română. Atenţie! Dacă folosiţi fotografia de la aplicaţiile anterioare, veţi fi descalificaţi.  În plus, solicitantul principal are nevoie şi de paşaport valabil la momentul înscrierii. Această cerinţă nu se aplică însă şi dependenţilor acestuia (soţ/soţie şi copii).

În vederea unei înregistrări corecte, vă sfătuim să urmăriţi cu atenţie toate instrucţiunile prezentate pe pagina oficială a Departamentului de Stat al SUA, precum şi recomandările noastre făcute pentru ediţiile anterioare.  Înregistrarea în programul loteriei se face doar online şi nu necesită mult timp pentru completarea formularului de înscriere.

Puteţi afla dacă vă număraţi printre fericiţii câştigători începând cu 7 mai 2022.  În acest sens, este foarte important să vă păstraţi numărul unic de confirmare atribuit la înregistrare. Doar pe baza acestuia puteţi verifica online pe Entrant Status Check (www.dvlottery.state.gov) dacă cererea dvs. a fost selecţionată pentru etapa următoare.

Mult succes!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite