Grigore Cartianu

Editor Public "Adevărul Grup"

A murit Dinu Patriciu, la numai 64 de ani. Păstrez un mare regret: că nu am apucat să-i spun un „Mulţumesc“ apăsat pentru că timp de patru ani şi jumătate m-a suportat ca redactor-şef al ziarului său, „Adevărul“, deşi viziunea mea politică era diferită, pe alocuri diametral opusă, de viziunea sa.

Despre proşti şi prostie au scris multe condeie ascuţite, inclusiv poeţi de talia lui Mihai Eminescu. Dar subiectul este inepuizabil, astfel încât el a pus la treabă şi inspiraţia populară. Necazul este că niciun prost de pe lumea asta nu va recunoaşte că e prost. Şi, mai grav, nu-şi dă seama că e prost!

Cu o consecvenţă sinucigaşă, Partidul Naţional Liberal alunecă spre o politică iraţională, antidemocratică, antieuropeană, care pe alocuri atinge abjecţia. Exersând politica obrazului-gros, liberalii lui Antonescu par hotărâţi să devină o grupare nefrecventabilă. Ultimele întâmplări, venite în cascadă, confirmă faptul că PNL, sub comanda Marelui Chiulangiu, a apucat-o pe un drum înfundat.

Fraţilor, se anunţă dictatură mare în Europa! Evadaţi de pe tărâmul mass-media pentru a-şi îndeplini sarcinile de serviciu la Ministerul Propagandei, slujbaşii Antenei 3 îşi iau în serios rolul încredinţat de Dan Voiculescu. Duşmanii poporului trebuie atacaţi, linşaţi, beliţi de vii dacă se poate, folosind toate mijloacele propagandei: minciuna, intoxicarea, diversiunea.

Modifică Setările