Grav accident de circulaţie între Timişoara şi Arad soldat cu 2 victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au ajuns în stare critică pe patul de spital după ce maşina în care se aflau a părăsit carosabilul şi s-a înfipt în plin într-un copac de pe marginea şoselii.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă pe drumul ce leagă Timişoara de Arad, înainte de intrarea în comuna Orţişoara. Drumul pe care a avut loc accidentul este cunoscut şi sub denumirea de şoseua morţii. Cei doi bărbaţi călătoreau la volanului unui autoturism Opel. Cel mai probabil, şoferul a adormit la volan şi a pierdut controlul autoturismului, care s-a înfipt cu putere într-un copac de pe marginea şoselei.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA ACCIDENT

Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului pentru a acorda primul ajutor victimelor. A fost nevoie şi de intervenţia pompierilor de la descarcerare, care s-au chinuit mai bine de jumătate de oră pentru a elibera şoferul maşinii. Ambele victime au fost internate în stare critică pe patul de spital.

În urma accidentului, circulaţia între Timişoara şi Arad a fost blocată jumătate de oră, după care s-a circulat pe un singur sens.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Mai multe pentru tine:
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”