Târgu-Jiu: Trei hunedoreni veniţi la furat în Gorj au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut aseară

Trei tineri din judeţul Hunedoara s-au ales cu dosare penale, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Noaptea trecută, suspecţii au încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un magazine din satul Bumbeşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, după ce au fost anunţaţi cu privire la faptul că în zona unui magazin din satul Bumbeşti, zona SADU II, se află câţiva bărbaţi cu un autoturism înmatriculat în judeţul Hunedoara şi este posibil ca aceştia să încerce să sustragă bunuri.

Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au identificat un suspect şi au constatat că fereastra magazinului fusese forţată, geamul fiind spart. „Suspectul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Pe parcursul cercetărilor, acesta a recunoscut că, împreună cu alte 2 persoane din judeţul Hunedoara, au spart geamul ferestrei cu intenţia de a pătrunde în magazin pentru a sustrage bunuri, însă, observând maşina de poliţie, ultimii doi au fugit de la faţa locului. Ulterior, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu i-au depistat şi pe ceilalţi doi suspecţi. În cauză a fost întocmit dosar penal, suspecţii fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.