Doi tineri, soră şi frate, au rămas fără casă în plină iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au scos din casă tot ce se mai putea salva

Fata este în stare gravă

Nenorocirea s-a produs din cauza unei acumulări de gaze provenite de la o butelie. Explozia s-a produs in jurul pranzului cand cei doi fraţi se aflau în locuinţă. Suflul a fost  atât de puternic încât casa a fost distrusă în proporţie de 95% la sută. Vecinii spun ca s-au speriat când au auzit bubuitura puternică şi imediat le-au sărit în ajutor celor doi. Victimele au fost transportate cu ambulanţa şi un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte cu multiple arsuri. “Fata este mai grav rănită, are arsuri şi pe mâini şi pe picioare şi acum este internată. Băiatul este ceva mai bine, are câteva traumatisme la cap şi membre şi arsuri uşoare. Amândoi au fost stabilizaţi şi acum sunt în afara oricărui pericol. Vor rămâne internaţi câteva zile”, Gabriel Păun, asistent Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa.

Casa lor nu mai poate fi locuită


La faţa locului au sosit imediat şi pomperii care au izolat zona şi au demarat o anchetă. “Deflagraţia s-a produs din cauza uneo acumulări de gaze. Casa a fost distrusă şi nu se mai poate locui în ea. Pentru a scoate mobila am fost nevoiţi să montăm câţiva stâlpi de susţinere pentru a nu cădea tavanul peste noi”, a declarat căpitanul Nicolae Tudose, ISU Dâmboviţa.
 

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”