Mascaţii de la DPIR au făcut azi demonstraţii în faţa sucevenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la DPIR Suceava au aniversat azi 10 ani de existenţă prin demonstraţii sucevenilor cărora le asigură paza şi protecţia.

Cu ocazia împlinirii a 10 de existenţă a Detaşamentului de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă (DPIR) Suceava, o echipă de luptători au făcut astăzi demonstraţii în faţa sucevenilor. 33 de luptători DPIR au realizat un adevărat spectacol pentru copiii şi tinerii fascinaţi de echipamentele echipelor de intervenţie.

Luptătorii DPIR au simulat un jaf armat care s-ar fi produs într-o staţie OMV din Suceava. Încercând să îi prindă pe infractorii care au luat şi doi prizonieri, luptătorii DPIR au fost nevoiţi să tragă focuri de armă pentru a-i prinde pe hoţi. Din fericire infractorii au fost prinşi, însă un luptător a fost rănit.

“Au fost foarte frumoşi. E prima dată când îi văd. Când voi fi mare vreau să fiu şi eu ca ei”, ne-a spus Ciprian, prezent la demonstraţie alături de frăţiorul său şi părinţi.

Toată demonstraţia i-a ţinut cu sufletul la gură pe cei aproximativ 1.000 de suceveni de toate vârstele prezenţi astăzi la ora 13.00 la mall.

Citiţi mai multe în Adevărul de seară Suceava de mâine.

Mai multe pentru tine:
FCSB - Farul se joacă diseară, cu titlul pe masă. Condiția simplă prin care roș-albaștrii devin campioni
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
„Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte“: UE scoate armele din dotare împotriva Chinei | Politico
Fabrică veche de la 1880, ajunsă mall. Ce scria presa din anii '70 despre această glorie a industriei românești
România, campioană europeană, se luptă pentru aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China FOTO
Washingtonul anunţă un ajutor militar de şase miliarde de dolari pentru Ucraina. Prioritate au sistemele Patriot VIDEO
Preşedintele Erdogan speră că următorul secretar general al NATO va aborda preocupările Turciei cu privire la terorism
Contra-propunerea pentru un armistiţiu, „ultima şansă” a Hamas, înainte de ofensiva militară planificată a Israelului în Rafah
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”