Slatina: Oltenii l-au primit cu bucurie pe Leonardo da Vinci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Oltenii l-au primit cu bucurie pe Leonardo da Vinci

Cea de-a doua carte din Colecţia „Pictori de Geniu“, „Viaţa şi opera lui Leonardo da Vinci“ s-a vândut de la primele ore ale dimineţii, la chioşcurile din Slatina.

„Tot ce am primit este ca şi vândut. Le-am oprit pe toate pentru clienţii fideli. Cartea este foarte căutată, la fel ca cea cu Michelangelo“, a spus Jeni Dumitraşcu, vânzătoare la un chioşc de ziare din Piaţa Zahana.
Cititorii au aşteptat nerăbdători să vadă tablourile celebre ale marelui pictor. „Această colecţie mi se pare o idee extraordinară! Abia aştept să ajung acasă şi să o răsfoiesc. Cărţile contin informaţii utile, iar tablourile sunt foarte bine tipărite. Preţul mi se pare foarte mic, în comparaţie cu importanţa acestor lucrări şi vreau să am aacsă toată colecţia“, a spus Mădălina Buzatu, de 36 de ani, din Slatina.
La ora 7.30, la chioşcurile din zonele cele mai circulate ale oraşului toate cărţile Viaţa şi opera lui Leonardo da Vinci se vânduseră deja.

Mai multe pentru tine:
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată