Râmnicu Vâlcea: Oltchim a fost învinsă la limită de "tancurile" de la Zvenigorod, scor 27-26

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia antrenată de Radu Voina a suferit prima înfângere din acest sezon din Champions League, pe terenul formaţiei antrenate de Evgheni Trefilov. Deşi au fost conduse în partea a doua a meciului, “galacticele” au stat în coastele rusoaicelor, fiind aproape de egalare în ultimul minut al jocului.

Cu gândul la calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor, vâlcencele au început partida promiţător, conducând şi la trei goluri(3-6 ăn minutul 11). După un time-out cerut de antrenorul Evgheni Trefilov, Zvezda a forţat egalarea, intrând la pauză cu un avantaj de două goluri(12-10).

Chiar dacă nu au făcut un joc deosebit, rusoaicele au fost la conducere şi în repriza a doua, înscriind de cele mai multe ori pe contraatac. Fete lui Voina au surprins însă în minutul 53, când formaţia vâlceană a readus egalarea, scor 23-23, „tancurile” de la Zvenigorod au luptat cu orice preţ ca să câştige partida, sacrificând-o chiar si pe uriaşa Polenova, care a luat roşu cu două minute înainte de final.

La scorul 26-25, Adina Meiroşu Fiera a ratat incredibil după o fază unu la unu cu portarul Suslina. Finalul a fost dramatic pentru ambele echipe. Rusoaicele abia au ţinut de minge în ultimele minute, reuşind să câştige a doua partidă din acest sezon(27-26) şi continuă să lupte pentru accederea în faza urmatoare a Ligii Campionilor.

Marcatoarele echipei Oltchim au fost: Adriana Nechita (6 goluri), Ionela Stanca (6), Narcisa Lecuşanu (4), Cristina Neagu (4), Iulia Puşcaşu (2), Ramona Maier(2), Adina Meiroşu Fiera (1),Oana Manea (1),