Tentativă de furt la o casă de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au făcut cercetări la fața locului

Doi indivizi au încercat ieri dimineață să spargă o casă de pariuri pentru a fugi cu banii. Hoții au avut ghinionul să se declanșeze alarma în momentul în care au forțat ușa de la intrarea în casa de pariuri de pe strada Vasile Lupu.

În scurt timp un agent de pază, alarmat de sistemul de siguranță conectat la sistemul de monitorizare al firmei de pază, a sosit la sediul casei de pariuri unde i-a surprins pe cei doi hoți în timp ce încercau să plece cu un televizor LCD în valoare de 600 lei.

Fiind descoperiți de agentul de pază, cei doi au abandonat televizorul pe care intenționau să-l fure și au fugit, îmbrâncindu-l pe agentul de pază.

“În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi se continuă cercetările pentru identificarea persoanelor care se fac vinovate de comiterea faptei”, a declarat agent Laura Folea, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.
         
Întrucât intervenţia la eveniment trebuia să fie asigurată de către doi agenţi de pază, directorul zonal al societăţii de pază a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulamentului de organizare şi funcţionare al dispeceratului, cu amendă în valoare de 1.000.