Suporterii Craiovei iau din nou cu asalt Capitala!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Universităţii Craiova şi-au anunţat din nou prezenţa în număr mare la meciul cu Dinamo, programat mâine seară, în Ştefan cel Mare.

Liderii galeriei grupării oltene au sunat adunarea chemând toţi suporterii care vor să susţină echipa la meciul cu Dinamo mâine, în gara Craiova, pentru deplasarea spre Capitală.

Plecarea este programată la ora 12.00, fanii urmând să suporte costul biletului de tren (23 de lei) şi al celui de meci (15 lei).

Miercuri am câştigat duelul din tribune, acum trebuie să învingem şi pe teren. De 16 ani aşteptăm o victorie la Dinamo“, susţin ultraşii olteni.

Aceştia şi-au făcut simţită prezenţa pe stadionul lui Dinamo miercuri, în duelul din sferturile Cupei României, tranşat de bucureşteni la penalty-uri, şi vor să arate din nou că sunt mai buni decât rivalii lor.  

M-a surprins neplăcut atmosfera creată de suporterii noştri. Au fost mai mulţi, dar au fost dominaţi de cei craioveni. Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva pe Dinamo, ca galeria noastră să fie dominată pe teren propriu“, remarca acţionarul dinamovist Cristi Borcea, după spectacolul făcut de cei aproape 800 de suporteri ai Ştiinţei.

Duminică, fanii olteni au rezervate doar 470 de bilete, dar spun că spectacolul va fi acelaşi. „Acesta e protocolul în campionat, sunt mai puţine bilete, dar noi vom fi acolo să încurajăm echipa“, au anunţat liderii galeriei.

Mai multe pentru tine:
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne