Craiova: Crima Satanistă din Rovine- A vrut să o înjosească şi să îi arate cine este şeful

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faptul că şi-a ucis iubita, după care a transportat-o într-un sicriu în pijamale, arată că a vrut să o înjosească şi să îi demonstreze cine este şeful", cred psihologii.

Criminalul avea probleme psihice din tinereţe


Claudia Măciucă, psiholog crede că bărbatul trăia o adevărată dramă. Faptul că nu a discutat cu nimeni despre problemele pe care le avea artă că era o persoană introvertită.„Muzika punk pe care o asculta era pentru criminal un refugiu. Exista posibilitatea ca şi din cauza boalii de care suferea să cadă în depresie. Este clar că a vrut să îi arăte iubitei cine este şeful, ţinând cont de modul cum a ucis-o“, a spus psihologul.


Criminalul riscă să îşi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor. Este acuzat de omor calificat.

Rămâi pe craiova.adevărul.ro şi află ce a vrut să facă Nicul Palici înainte să fie operat

.........................................................................................................................................................................................................................

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului