Lacrimi pentru fetița călcată de Ambulanță la Valu lui Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe strada Dobrogei, din Valu lui Traian, steagul de doliu arborat la casa cu numărul 250 anunță prezența unei dureri nemărginite. Rudele și vecinii fetei o plâng pe micuța Nicoleta Florentina, mezina familiei, care a murit tragic aseară, lovită de o mașină a Ambulanței.

„Mama ei a crescut-o bine și frumos. Toată lumea o ocrotea. Fetița era foarte sănătoasă, mama avea grijă mare de ea. A fost un moment de neatenție, de câteva secunde, timp în care fata a ieșit din curte și a trecut strada. Două mașini au ocolit-o până să o calce ambulanța", povestește Corina Chiriloaia (16 ani), prietenă cu mama fetiței.

Rudele au reconstituit, mental, momentul în care micuța și-a pierdut viața: „Nicoleta era atrasă de cățeluși și de pisici, mereu fugea după ei. Probabil că a văzut un animal și s-a dus după el. Au ocolit-o două mașini până s-o calce ambulanța", spune Sorin Păunescu (17 ani), unchiul copilei.

„Ambulanța a luat-o pe capotă și a târât-o aproape 100 de metri pe stradă", povestește Corina Chiriloaia. „Vecinii credeau că e un câine, dar șoferul a coborât și le-a zis că nu e câine, e un copil. Toți au avut mare grijă de ea, i s-a dat tot ce-a fost mai bun pe lume și era foarte sănătoasă. Dar atâtea zile a avut", spune o vecină de-a familiei îndurerate, Gabriela Bindela (44 de ani).

Timp de 40 de minute, medicii de pe ambulanță, care tranportau un pacient la Spitalul Județean Constanța, au încercat s-o resusciteze pe micuță, dar fără niciun rezultat.

Fetița era singură la părinți și locuia cu mama, Alexandra Păunescu (18 ani), unchiul și bunicul ei. Vecinii ne-au spus că părinții ei au divorțat înainte ca fetița să se nască, și că micuța urma să fie dusă la grădiniță anul viitor.