Călăraşi: A evitat un caine si a lovit un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Şoldanu a încercat să să evite un câine care i-a sărit în faţa maşinii, a pierdut controlul volanului şi a lovit un pieton. După accident şoferul a transportat victima la spital însă s-au înţeles să nu anunţe poliţia.

Accidentul a avut loc în localitatea Gruiu. Iezefin T. (34 de ani) conducea un autoturism Dacia Logan, din direcţia Olteniţa-Bucureşti, iar în interiorul localităţii Gruiu, a încercat să evite un câine care i-a tăiat calea, a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi l-a acroşat pe Cristian A., care se deplasa pe marginea drumului.

După accident, şoferul a transportat victima la spital şi au ajuns la înţelegerea de a nu chema poliţia.  Cu toate acestea, cumnatul victimei, Valerică M., din Bucureşti, a sesizat telefonic poliţia şi le-a povestit cele întâmplate. Poliţiştii au constatat că şoferul posedă permis de conducere şi i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

I-a fost reţinut permisul de conducere, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.