Deputata Liana Dumitrescu a făcut atac cerebral. Ieri a fost operată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitrescu, reprezentantă a etniei macedonene în parlament şi membră a grupului parlamentar al minorităţilor, a suferit noaptea trecută un atac cerebral grav.

"Liana Dumitrescu este internată în Clinica Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias" pentru o afecţiune neurologică gravă. S-a intervenit neurochirurgical în cursul zilei de ieri. Starea pacientei este stationară, dar se menţine critică", a declarat purtatorul de cuvânt al Spitalului Elias, Valentin Calu.

"Ştiu că are o problemă, e internată la Elias, accident cerebral parcă aşa i se spune, sper să primim veşti bune", a declarat şi deputatul minorităţii poloneze Ghervazen Longher .

Liana Dumitrescu este născută pe 20 ianuarie 1973 şi reprezintă în Parlament minoritatea macedoneană din România. Liana Dumitrescu a venit, marti, la Spitalul "Elias", acuzand dureri puternice de cap. Starea sa s-a agravat in orele urmatoare.

Liana Dumitrescu, de profesie jurist, va implini, joi, 38 de ani. Este deputat de Neamt, din partea Asociatiei Macedonenilor din Romania, din 2008. Dumitrescu a fost deputat si in legislatura 2004 - 2008.