O bandă de hoţi care a băgat spaima în firmele braşovene a fost anihilată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii spărgeau seifurile cu un flex şi furat bunurile de valoare. FOTOArhivă.

Trei hoţi au dat în ultimele luni mai multe spargeri la companii mari din Braşov. Au sparte casele de bani şu au furat aparatură electronică valoroasă. După mai multe luni de cercetări hoţii au fost prinşi.

Banda de hoţi a dat spargeri la Carfil, Pantex şi Hidromecanica. De fiecare dată au acţionat la fel. Au intrat în clădiri noaptea şi au tăiat seifurile cu un flex. Au furat doar bani şi aparatură electronic de valoare. Doar la Hidromecanica au avut ghinion, deoarece nu au găsit in birouri niciun bun de valoare. Asta nu i-a împiedicat să devasteze încăperile. Poliţiştii i-au urmărit luni întregi, iar acum trei zile au reuşit să-i prindă în flagrant în timp ce dădeau o lovitură la firma Lumitech.

„Cei trei autori au fost prezentaţi în faţa judecătorului din cadrul Judecătoriei Braşov, cu propunere de arestare preventivă, şi au fost arestaţi preventiv pentru o durată de 29 de zile. Cauzele penale au fost reunite iar cercetările continuă în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a autorilor, existând indicii că aceştia ar mai fi comis şi alte fapte de acelaşi gen“, a declarat procurorul Marian Chiriac.

Mai multe pentru tine:
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”