Braşov: EXCLUSIV / Cioacă a declarat război socrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Cioacă a declarat război socrilor

Poliţistul, acuzat că şi-ar fi ucis soţia şi i-ar fi ascuns cadavrul, vrea să îşi facă socrii să simtă ce înseamnă să faci nenumărate drumuri între Braşov şi Piteşti.

CITEŞTE ŞI:


Cristian Cioacă nu a vrut să îşi lase copilul să plece cu bunicii la sfârşitul săptămânii trecute. Deşi iniţial le-a spus că nu vrea copilul să plece, la finalul întrevederii cu aceştia poliţistul şi-a dat arama pe faţă.

„Cioacă le-a spus părinţilor Elodiei că e supărat pe ei pentru că îl fac să vină prea des la Braşov. E supărat că familia Ghinescu i-au intentat trei procese civile, pe lângă cele trei procese penale pe care le are pe rol. Pentru a fi prezent la acestea Cioacă ar trebui să vină la Braşov o dată la cel mult două săptămâni. Ignoră însă faptul că noi avem o decizie judecătorească pe care dacă nu o respectă poate ieşi foarte rău pentru el“, a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Tot aceasta susţine că Cioacă le-ar fi spus părinţilor Elodiei că nu le dă copilul ca să facă şi ei drumuri la Piteşti la fel de multe câte face el la Braşov din cauza lor.