Braşov: Comerţul cu ţigări de contrabandă, pe cale de dispariţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate de poliţişti Foto: arhivă

Poliţiştii efectuează controale după controale şi la fiecare acţiune zeci de pachete de ţigări sunt confiscate de oamenii legii.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, când lucrătorii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Braşov  i-au verificat pe comercianţii din pieţe. Ieri, cel care a picat în plasa poliţiştilor a fost un tânăr de 22 de ani, Cristian L.. Bărbatul a fost prins că vindea țigări de contrabandă timbrate în Republica Moldova. Comerciantul a fost amendat cu 1.500 lei. Cele 70 de pachete de ţigări, pe care tânărul le avea asupra sa, au fost confiscate.

Tot ieri, ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au verificat mai mulţi agenţi economici din comunele Budila şi Tărlungeni. „Cu această ocazie, în Budila, a fost depistată K.Elena,de 28 ani, care comercializa mărfuri fără a emite bon fiscal, fiind identificat un plus în gestiune în suma de 556,75 lei. Ca urmare s-a aplicat o sancțiune contravenţională de 1.500 lei, la Legea 12/1990, fiind totodata confiscata suma de 556.75 lei, neînregistrată pe aparatul de marcat electronic al societății", a spus comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos