Alba Iulia: S-a ales Miss Zilele Oraşului. Vezi aici cele mai frumoase concurente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Iuliana Achim a fost desemnată de juriu Miss Zilele Oraşului Alba Iulia. Podiumul a fost completat de Adriana Breaz şi Cristina Laura Roşu.

Un număr de 22 de tinere s-au înscris iniţial în competiţie. În urma votului electronic,  în cursă au rămas 10 concurente, care au şi intrat în concursul propriu-zis. Pe primele trei locuri au fost Elena Iuliana Achim, Cristina Laura Roşu şi Nicoleta Ioana Bălşan. Detalii aici

Citiţi şi : Se votează Miss Zilele oraşului Alba Iulia

În finala ce a avut loc pe scena din şanţurile de Sud ale Cetăţii  tinerele au trebuit să-şi dovedească talentul în faţa publicului la patru probe, respectiv cultură generală, ţinută de zi, ţinută de seară şi o probă de dans.

Între probele concursului şi festivitatea de premiere a avut loc un concert susţinut de trupa Sensor.

Prezentatorul Miss Alba Iulia a fost cunoscutul actor Pavel Bartoş, cel care a prezentat alături de Smiley show-ul „Românii au talent“.

Juriul format din artişti şi reprezentanţi ai sponsorilor a hotărât ca titllul de Miss Zilele Oraşului să-i revină concurentei Elena Iuliana Achim, cea care de altfel a obţinut şi cel mai mare număr de puncte, în urma votului pe internet.

Tânăra are 18 ani şi este elevă la Liceul Sportiv.

„Este pentru prima dată când câştig o astfel de competiţie, sper să fie de bun augur. Cu siguranţă mă voi înscrie şi la alte competiţii similare“, a spus tânăra imediat după ce şi-a primit coroniţa de Miss Zilele Oraşului.

Premiul Miss Cetatea Alba Carolina i-a revenit Adrianei Breaz, iar pe locul trei s-a clasat Cristina Laura Roşu, recompensată cu Miss Popularitate. 

Premiile oferite de organizatori au fost substanţiale. Ocupanta locului întâi a primit 300 euro, concurenta de pe poziţia secundă 150 euro, iar tânăra de pe locul trei un lănţişor de aur. Celălalte concurente au fost recompensate cu menţiuni şi cu câte o şedinţă foto profesională.

Vezi aici programul manifestărilor organizate de Zilele Oraşului