Poliţia trebuie să se ducă la Corbeanca după Vântu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu (foto) nu s-a prezentat nici ieri la Curtea de Apel Bucureşti, unde era citat cu mandat de aducere, întrucât şi-a schimbat domiciliul. Instanţa a decis

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu (foto) nu s-a prezentat nici ieri la Curtea de Apel Bucureşti, unde era citat cu mandat de aducere, întrucât şi-a schimbat domiciliul. Instanţa a decis emiterea unui nou mandat de aducere pentru Sorin Ovidiu Vântu, întrucât nu a răspuns invitaţiei judecătorilor de a fi audiat în calitate de martor în dosarul FNI.

Vântu a fost citat şi ieri cu mandat, însă şi-a schimbat domiciliul din strada Paris din sectorul 1 al Capitalei în comuna Corbeanca. Mandatul de aducere va fi pus în executare de poliţie. Audierea lui Vântu vine ca urmare a solicitării formulate de Ioana Maria Vlas, condamnată în dosarul FNI la 13 ani de închisoare.

Vlas a susţinut că Sorin Ovidiu Vântu ar trebui să aibă cel puţin calitatea de instigator sau de complice, întrucât ar fi beneficiat de sume mari de bani de la FNI.