Viceprimarul din Lupeni, implicat într-un grav accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite într-un accident de circulaţie produs, ieri, pe DN66A, în oraşul Aninoasa. Printre răniţi se numără şi viceprimarul

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite într-un accident de circulaţie produs, ieri, pe DN66A, în oraşul Aninoasa. Printre răniţi se numără şi viceprimarul oraşului Lupeni, Cornel Lungan, care se afla într-o maşină Dacia, împreună cu un funcţionar al primăriei şi cu şoferul instituţiei.
Potrivit unor informaţii neconfirmate, viceprimarul plecase spre Bucureşti pentru a participa la o întâlnire legată de elaborarea unor programe referitoare la zonele miniere. Accidentul a avut loc într-o curbă la dreapta, în care şoferul primăriei nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Din acest motiv, maşina, un ARO, a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o Dacie care circula regulamentar.
În urma impactului, şoferul Daciei, un bărbat de 51 ani, a decedat. Ceilalţi doi pasageri din autoturism au fost răniţi, ei fiind internaţi la spitalul din Petroşani. Poliţia continuă cercetările, şoferul maşinii ARO fiind învinuit de ucidere din culpă.