Un avion sârbesc a aterizat de urgenţă la Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La 18.41 căpitanul aeronavei a cerut să aterizeze de urgenţă

Un avion al companiei ariene sârbe Jat a aterizat de urgenţă pe aeroportul Sofia. La ora 18.41 căpitanul aeronavei a cerut să aterizeze de urgenţă pe aeroportul capitalei bulgare. Motivul a fost un zgomot neobişnuit şi vibraţii la unul dintre cele două motoare ale avionului Boeing 737. Avionul a aterizat în condiţii de siguranţă la ora 19.01, niciunul dintre cei 56 de pasageri nu a fost rănit.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Bulgaria şi din întreaga Europă majoritatea zborurilor din aeroportul din Sofia se efectuau cu o întârziere de aproximativ 30 de minute. Cursa din Bucureşti a întârziat 55 de minute, transmite Agerpres.

Vremea rea a cauzat probleme în multe regiuni din Bulgaria. Câteva zeci de localităţi au rămas fără curent electric duminică. Zăpada a îngreunat traficul în nordul, centrul şi sud-vestul ţării, în timp ce în sud-vest ploile torenţiale au provocat daune materiale. Râul Diulinska a ieşit din matcă şi a întrerupt traficul pe drumul principal între oraşele Varna şi Burgas. Din cauza zăpezii sunt închise două drumuri principale care traversează muntele Stara Planina (centru).