Au furat o maşină şi au omorât trei persoane în numai 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de maşină, petrecut ieri seară în jurul orei 20.30, a provocat moartea a trei persoane şi rănirea a altor două. Vinovaţii sunt doi români care au furat un autoturism 4X4

Un accident de maşină, petrecut ieri seară în jurul orei 20.30, a provocat moartea a trei persoane şi rănirea a altor două.

Vinovaţii sunt doi români care au furat un autoturism 4X4 şi au intrat în coliziune cu o altă maşină, în care circulau două persoane (una dintre ele, o femeie de naţionalitate română). În accident a fost implicat şi un biciclist. În urma impactului, hoţii au fost răniţi, iar celelalte trei persoane au decedat pe loc.

După cum informează surse din cadrul Gărzii Civile, accidentul a avut loc pe drumul A-419, în provincia Huelva, Comunitatea Andaluzia.

Cei doi români, deşi erau răniţi, au fugit de la locul accidentului, însă au fost prinşi de o patrulă a Gărzii Civile. Oamenii legii fuseseră avizaţi, în jurul orei 20.20, de furtul autoturismului 4X4. În prezent, hoţii se află sub supraveghere medicală la Spitalul Juan Ramón Jimenez din Huelva.