LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele sociale se dau dupa principiul "primul venit, primul servit" Romanii care nu au apucat in aceasta vara sa se inscrie in programul "O saptamana la mare" o pot face si in luna septembrie. Desi

Biletele sociale se dau dupa principiul "primul venit, primul servit"
Romanii care nu au apucat in aceasta vara sa se inscrie in programul "O saptamana la mare" o pot face si in luna septembrie. Desi initial acest program, organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, trebuia sa se incheie o data cu inceputul lunii septembrie, el se va prelungi pana pe 20 septembrie. Preturile practicate pentru sase nopti de cazare, fara masa, sunt cuprinse intre 79 lei noi pentru hotelurile de o stea, la 89 lei noi pe sejur la hotelurile de doua stele si 99 lei noi la unitatile de trei stele. ANT si FPTR spun ca de acest program nu se bucura doar cei cu o situatie financiara mai putin buna, ci o categorie sociala mult mai larga. Biletele se vand dupa principiul "primul venit, primul servit". Hotelierii spera ca o data cu prelungirea programului sa isi reduca pierderile suferite la inceput de sezon, atunci cand vremea nefavorabila a tinut turistii departe de litoral. La ora actuala, vremea la mare este frumoasa, temperaturile nu scad sub 26-27 de grade Celsius, iar prognoza meteo pentru prima decada a lunii septembrie este favorabila, cu soare mult si ploi putine.

Marijuana face propaganda impotriva drogurilor
Fosta consumatoare de stupefiante, Marijuana (Dana Coteanu), le va impartasi tinerilor aflati in statiunea Mamaia experienta sa in acest domeniu si le va da CD-uri in care transmite mesaje antidrog prin intermediul videoclipurilor. 50 de membri ai Centrului de Voluntariat din cadrul Primariei Sectorului 2 pleaca astazi pe litoral, in acelasi scop. Astfel se va continua campania Agentiei Nationale Antidrog - ANA - demarata anul acesta la mare. Actiunea se inscrie in proiectul "Tinerete pierduta - Decizia Ta". Scopul este implicarea activa a elevilor si a cadrelor didactice in eradicarea consumului de stupefiante, precum si indrumarea eventualilor consumatori catre centrele medicale specializate sau identificarea traficantilor de droguri din jurul scolilor.

Gala baschetbalistilor Bestsport
A II-a etapa a Turneului de Streetball, de la Constanta, tine in acest week-end capul de afis al competitiilor sportive de pe litoral, in spatii neconventionale. Baschetbalistii amatori cu varste intre 14-18 si 80 de ani au ocazia sa-si probeze calitatile si gustul pentru performanta, in cadrul concursurilor ce vor avea loc maine si duminica, in Parcul Salii Sporturilor din Constanta. Organizatorii competitiei au pregatit premii atractive pentru performeri: echipamente sportive, ceasuri de mana s.a.m.d. Project managerul Mihaela Draghici, spune ca este vorba de baschet "in forma sa cea mai pura": se joaca la un singur panou, concurentii arbitrandu-si singuri reusitele si greselile. Este rezervata si o Grupa speciala pentru Presa, precum si, separat, concursuri de slamdunk, aruncari libere si de 3 puncte. Maine, la ora 10 au loc validarile, iar maine si duminica, intre orele 11-17 intrecerile propriu-zise, pentru desemnarea castigatorilor editiei 2005 la mare.