Viorel Hizo: ”Am primit un gol incredibil!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a trecut din nou pe lângă victorie în grupele Ligii Europa. La fel ca la Roma, în urmă cu două săptămâni, când a condus cu 2-1, formația moldavă s-a văzut egalată atunci când avea și un om în plus pe teren...

Firește că antrenorul Viorel Hizo era extrem de afectat de acest semieșec: ”Am primit un gol incredibil! La o fază fixă... Nu sunt supărat pe cineva anume. Toți suntem de vină... E normal să existe tensiuni între jucători, pe teren. Zurich a jucat 18 minute în 10 oameni, însă nu e prima echipă care o face. Este o frustrare mare, mai ales că în repriza a doua am jucat bine. Am controlat jocul, însă ambele goluri le-am primit pe două greșeli impardonabile. Avem două puncte. Calificarea se joacă”, a spus antrenorul grupării moldave.

Preşedintele echipei FC Vaslui, Constantin Zotta, i-a felicitat pe jucători: "Au alergat foarte mult... Păcat! Cu puţină şansă, cu puţină atenţie am fi putut câştiga. Până în minutul 75, a plouat foarte tare. Terenul a fost alunecos. Nu este un rezultat chiar foarte rău, însă sunt mâhnit. Am avut victoria în mâinile noastre. Am luat foarte uşor golul doi”.