Răzvan Cociş, gol de trei puncte în ultimul minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Cociş

Internaţionalul român Răzvan Cociş a marcat golul cu care FC Rostov a câştigat (2-1) meciul cu Tom Tomsk din ultima etapă a sezonului regulat din campionatul Rusiei.

Reuşita lui Cociş a venit în minutul 90 al partidei, într-un moment în care partida se îndrepta spre o remiză. La Tom Tomsk, Ropotan a jucat tot meciul, iar Dănănae a fost doar rezervă.

Ambele echipe au terminat sezonul regulat din Rusia în a doua jumătate a clasamentului, urmând să joace în play-out-ul pentru evitarea retrogradării.

Mai multe pentru tine:
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”