Născut anti-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică

După fiecare meci câştigat împotriva Stelei, Marius Şumudică (43 de ani) găseşte modalităţi inedite de a-şi manifesta bucuria înfrângerii duşmanului de moarte.

Marius Şumudică (foto) a recunoscut de-a lungul timpului că victoriile contra Stelei îi creează cele mai mari bucurii, fie doar şi pentru faptul că „un giuleştean înfocat e născut anti- Steaua". Iar plăcerea lui Şumi după succesele contra „roş-albaştrilor" e vizibilă şi face deliciul publicului. S-a întâmplat sezonul trecut la Astra, s-a întâmplat şi luni la Vaslui. Şumudică a sărbătorit în stilul caracteristic, cu dedicaţii către toată suflarea stelistă. „Am ieşirile mele. Sunt unic şi fac ceea ce simt", a explicat Şumi, care participă la toate aniversările Rapidului, organizate de suporteri, unde scandează obscenităţi contra Stelei.

A fost sfătuitorul secret al Lui Becali

Deşi e anti-Steaua declarat, Marius Şumudică se află în relaţii foarte bune cu Gigi Becali. Ba mai mult, anul trecut, după ce Şumi a fost dat afară de la FC Braşov, patronul Stelei îl suna regulat pentru a-i cere sfaturi despre cum să joace „roş-albaştrii", sfaturi pe care apoi i le transmitea sub formă de comenzi lui Mihai Stoichiţă. „Au fost doar nişte păreri pe care i le transmiteam lui Gigi. Noi suntem vecini în Pipera şi mai vorbeam, dar niciodată nu voi antrena Steaua, indiferent de situaţia care s-ar ivi", a precizat Şumudică.

Explicaţie gen Gigi Becali: „Pe Stanca l-a luat dracu'"

La o zi după înfrângerea de la Vaslui, Gigi Becali a găsit explicaţia eşecului. „Pe Stanca l-a luat dracu şi i-a zis să se arunce aiurea, de nebun. La golul doi i-a spus să se gândească la păsărici şi să lase mingea să treacă. Dar acum o să intre Tătăruşanu şi o să scuipe pe dracu'; Ne-am făcut ambiţii cu el, na ambiţii", a tunat Becali, care a făcut apoi o referire şi la prietenul Şumudică: „O să vadă el cât de mică o are când o să-l cardească Viitorul. A fost pe cracă la meciul cu noi. Nici Interul n-a dominat Vasluiul cum am făcut-o noi", a încheiat latifundiarul.

Mai multe pentru tine:
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Stadiul lucrărilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă