Karagounis: "Am pierdut o mare ocazie de a câştiga meciul din vina mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grecia

Mijlocaşul grec Giorgios Karagounis s-a declarat dezamăgit pentru că a ratat un penalti la remiza cu Polonia, scor 1-1, în meciul de deschidere de la Euro-2012, apreciind şi că echipa sa ar fi trebuit să mai primească o lovitură de la 11 metri, informează Record.

"Am început prost partida. Din fericire am reuşit să ne arătăm valoarea în partea secundă. Am pierdut o mare oportunitate de a câştiga meciul din vina mea. Suntem bucuroşi că suntem aici. În prima repriză a fost un penalti nesemnalat. Torosidis mi-a garantat că mingea a lovit braţul adversarului. Din nefericire, arbitrul nu a văzut", a declarat Karagounis.

Selecţionata Poloniei a încheiat la egalitate, vineri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa Greciei, în meciul de de deschidere de la Euro-2012, disputat pe Stadionul Naţional din Varşovia, în grupa A, în care s-au acordat două cartonaşe roşii şi s-a ratat un penalti.
Pentru Polonia a marcat Lewandowski '17, iar pentru Grecia a înscris Salpingidis '51.

Din minutul 44, Grecia a evoluat cu un jucător mai puţin, Papastathopoulos fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe.
Şi Polonia a avut un jucător mai puţin în teren, din minutul 69, când portarul Szczesny a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător. La această fază, arbitrul spaniol Carlos Velasco Carballo a acorda lovitură de la 11 metri pentru Grecia, executată de Karagounis, dar apărată de portarul Tyton, intrat în poartă în locul lui Szczesny.