Hizo: "Cine latră mai mult are câştig de cauză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Poli Timişoara, că adversarii săi că au "lătrat" toată săptămâna despre arbitraj.

"Poli a lătrat toată săptămâna despre arbitraj şi cine latră mai mult are câştig de cauză. Pe Avram să-l promoveze taică-su (n.r. - preşedintele CCA, Avram) până la Campionatul Mondial. Am încercat să jucăm şi să câştigăm, dar nu am putut. A fost un meci ciudat, am primit două goluri, Timişoara nu a avut niciun sfert de ocazie de gol. Eliminarea lui Cânu este stupidă, a fost dictată de la margine, am auzit eu când i-a zis: «Dă-i roşu, dă-i roşu». Naşte suspciuni ceea ce s-a întâmplat în acea fază. Uita-ţi vă la prima repriză pentru a vedea ce manieră de arbitraj am avut. Noi am avut de pierdut că nu am ieşit cu nicio reacţie în această săptămână la arbitru", a spus Hizo.

Arbitrul Marius Avram a acordat două cartonaşe roşii în acest meci, lui Gabriel Cânu (FC Vaslui), în minutul 43, şi lui Ianis Zicu (FC Timişoara), în minutul 57.