Astra - Chiajna 0-2. Echipa lui Reghecampf a strâns nouă victorii în Liga 1 anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

oncordia Chiajna a învins, astăzi, cu 2-0 (1-0), pe stadionul lui Astra Ploieşti. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 42. Adi Rocha a reuşit ambele goluri şi a ratat un penalty.

Este victoria cu numărul 9 pentru Concordia, în Liga 1, anul acesta. În 2012, echipa din localitatea satelit a Bucureştiului a câştigat cu Oţelul (1-0), Rapid (1-0), Ceahlăul (2-0) şi Voinţa Sibiu (2-0), pe teren propriu, respectiv pe terenul echipelor Petrolul (4-3), Braţov (3-2), CFR Cluj (4-2), Mioveni (3-1) şi acum Astra (2-0).

Golurile au fost marcate de Rocha (min. 11, 53). La primul, un corner de pe partea dreaptă a fost executat de Popa I, până la 8-9 metri de poartă, de unde Adi Rocha reia cu capul în dreapta lui Lung Jr. La celălalt, Seto a pierdut o minge la 25 de metri de poarta sa, Popa I l-a lansat pe Rocha, care a trimis în poartă de la 16 metri.

În minutul 48, Rocha a ratat un penalty acordat după o cădere în careu a lui Filip la un contact cu Găman.

ASTRA: Lung Jr.- Bărboianu, Găman, Ricardo, Morais - Seto (Ologu '57), Pătraşcu - Stan (Budescu '32), Spadacio, Laionel (De Amorim '46) - Fatai.
Antrenor: Mircea Rednic.

CHIAJNA: Niţă - Popa II, Mamele, Petrovici, Guilherme - Popa I, Filip, Muzac (Pană '65), Paulinho (Mihalcea '72) - Dos Santos (Munteanu '59), Rocha.

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Budescu '42, '42, Găman '43, Ologu '63 / Mamele '69

Cartonaş roşu: Budescu '42

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Florin Ungureanu, Alexandru Vodă (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă)

Observatori: Ion Craiu, Viorel Sandu

Lung Jr. şi Pătraşcu au primit cartonaşe galbene la pauză, ei continuând să protesteze faţă de decizia lui Dragoş Istrate de a-l elimina pe Budescu.

Tehnicianul Mircea Rednic a fost trimis în tribună înainte de începerea reprizei secunde.

La meci au asistat aproximativ 400 de spectatori, între care şi 100 de fani de la Chiajna.