VIDEO Povestea de iubire dintre prinţul William şi Kate Middleton, sursă de inspiraţie pentru muzica britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul George Michael a anunţat că a înregistrat o melodie dedicată nunţii de la casa regală britanică, pe care o lansează pentru a-şi încuraja fanii să facă donaţii către fundaţia caritabilă a prinţului William şi Kate Middleton. Pe de altă parte, grupul The Other Guys a realizat un clip în care parodiază povestea de dragoste dintre cei doi.

Citiţi şi: Bijuterii pentru familia regală a Marii Britanii, create de un fost miner român

Piesa înregistrată de George Michael este un cover al hit-ului "You and I", lansat de americanul Stevie Wonder în 1972. Fanii o pot descărca gratuit de pe site-ul oficial al artistului.

Este un dar oferit tuturor, pentru a sărbăzori nunta regală, a declarat George Michael despre melodia pe care tocmai a promovat-o.

Într-o altă notă, grupul de scoţieni The Other Guysau lansat de curând un videoclip în care parodiază povestea dintre Kate Middleton şi prinţul William. Clipul a fost filmat chiar în campusul Universităţii St. Andrews, unde s-a cunoscut cuplul regal.

Băieţii au afirmat că opera lor, pe lângă latura de divertisment pe care o are, reprezintă atât afecţiunea lor pentru William şi Kate, cât şi mândria faţă de faptul că iubirea dintre ei s-a născut în oraşul lor.

Nunta regală, programată pentru 29 aprilie, va aduce economiei Marii Britanii peste 600 de milioane de lire sterline, în principal din vânzarea de suveniruri şi turism.