Madonna şi Guy Ritchie, divorţ de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ea - o fostă fată de cartier transformată în divă, el - un gentlemen british, conservator şi iubitor de artă. Tocmai contrariile care i-au unit pe Madonna şi pe Guy Ritchie în urmă cu

Ea - o fostă fată de cartier transformată în divă, el - un gentlemen british, conservator şi iubitor de artă. Tocmai contrariile care i-au unit pe Madonna şi pe Guy Ritchie în urmă cu şapte ani, când s-au căsătorit, îi despart acum.

În ultimii doi ani, cuvântul "divorţ", folosit ca armă de intimidare a celuilalt în timpul certurilor, se transformă acum în realitate. Dacă, în urmă cu o lună, cel care vroia să divorţeze era Guy Ritchie, de data aceasta hotărâtă, Madonna a făcut prima pasul.

Cum se împarte averea

La începutul săptămânii, "Times" confirma, prin spusele martorilor, că diva a fost în vizită la biroul celei mai influente avocate din Londra, Fiona Shackleton. Aceasta şi-a câştigat reputaţia după ce a reuşit să-i păstreze aproape intactă averea de un miliard de euro lui Sir Paul McCartney la divorţul de Heather Mills. Mills a reuşit să smulgă nişte fărâmituri: "Doar" 30 milioane de euro.

Averea Madonnei, estimată la 380 milioane de euro, s-ar putea înjumătăţi, date fiind longevitatea mariajului cu Ritchie - zece ani - şi faptul că în tot acest timp Guy şi-a îndeplinit cum se cuvine atribuţiile de tată. Daca va divorţa, Madonna, în vârstă de 49 de ani, îşi va împărţi timpul între proprietăţile din Londra, New York şi Los Angeles. Apartamentul din New York se afla în renovare pentru a se potrivi cu gusturile sale şi ale copiilor săi, Lourdes, de 11 ani, Rocco (copilul biologic al lui Ritchie în vârstă de 7 ani) şi David, de doi ani.

Cronica ascensiunii Madonnei

Şi, cum o nenorocire nu vine niciodată singură, fratele Madonnei, Christopher Ciccone, a scris o biografie neautorizată despre sora lui, împreună cu jurnalista britanică Wendy Leigh, o "specialistă" în distrugerea imaginii starurilor.

Prima ediţie de 350.000 de exemplare, încă nepusă pe piaţă, se estimează că se va vinde ca pâinea caldă. Cartea, "brutală, grafică şi devastatoare", promite detalii şocante despre diva muzicii pop, din perioada în care se droga şi din altele, necunoscute fanilor.

Înainte de a fi îndepărtat de anturajul artistei, Christopher a lucrat ani buni împreună cu sora lui: în 1993, a fost directorul turneului ei mondial, "Girlie Show". El a văzut cel mai bine, din interior, transformarea fetei de cartier Maria Louisa Cioccone în starul mondial Madonna şi tot el poate să distrugă mitul ţesut în jurul ei.