Alina Chivulescu devine poliţistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Alina Chivulescu, vedeta PRO TV pe ca­­re o cunoaşteţi ca “psihologul din «La bloc»”, va­­canţa a fost scurtă. Actriţa a petrecut mai mult pe platourile de filmare ale noului

Pentru Alina Chivulescu, vedeta PRO TV pe ca­­re o cunoaşteţi ca “psihologul din «La bloc»”, va­­canţa a fost scurtă. Actriţa a petrecut mai mult pe platourile de filmare ale noului serial. Doar trei săptămâni a reuşit să se detaşeze de muncă şi a fost în Tenerife. Pe Alina o pu­­teţi revedea din 28 septembrie, la PRO TV, în serialul “Vine poliţia”, difuzat duminica, de la 20.30.

Rolul din “Vine poliţia” este unul mult aşteptat, căci Alina şi-a dorit me­­reu să joace alături de Horaţiu Mălăele. “Când primeşti un text cauţi ade­­vărul personajului, nu al tău. Atât eu, cât şi Silvia ne iubim la maximum meseria! Deo­­se­­biri? Eu nu aş lupta niciodată pentru ceva pier­­dut, cum face ea cu Luca (fostul soţ), pentru că ştiu că vine întotdeauna ceva mai bun”, mărturiseşte Alina.

Băiatul ei o prijină profesional

Dacă în carieră, Alina se bucură de un rol ofertant, pe plan personal lu­­crurile nu stau mai rău: “Mă bu­­cur că sunt un om sănătos, că am un copil adorabil (Michael, de 8 ani - n.r.) şi fac ce-mi place”. Michael e cel care o încurajează pe mama lui me­­reu. “Mi-a spus «Îl me­­ritai!», când i-am spus că am primit rolul. Suntem modeşti amândoi, nu? A venit şi el pe platou când s-a filmat genericul. În­­ţe­­le­­gerea era să stea o oră, două şi să plece înapoi în Bucureşti. A rămas însă 8 ore pe platouri şi pri­­ma întrebare la plecare a fost «când mă mai iei?»”.

Despre rolul din serial

În serialul “Vine poliţia!”, Alina e Silvia, “o profesionistă desăvârşită, care a reuşit prin propriile puteri şi, deşi nu şi-a dorit nici­­oda­­tă, a ajuns să lucreze în aceeaşi secţie cu tatăl său (Horaţiu Mălăele), ba, mai mult, şi cu fostul soţ, pe care încă îl mai iubeşte. E ambi­­ţioasă, deşteap­­tă, puternică, informată, dar ratează în viaţa personală”