Ministrul Sebastian Burduja, despre prioritățile PNL în bugetul pe 2024 și provocările din domeniul energiei

0
Publicat:

Ministerul Energiei, Sebastian Burduja, a vorbit, la „Adevărul Live”, despre prioritățile instituției pe care o conduce, cum va face față România acestei ierni, dar și despre obiectivele PNL București în 2024.

Sebastian Burduja Copertă Adevărul png

În primul rând, demnitarul a vorbit despre solicitările pe care le-a avut în momentul discutării bugetului Ministerului Energiei cu colegul de Guvern, Marcel Boloș, titularul de la Finanțe, cel care în aceste zile conturează bugetul. Șeful PNl București a menționat care sunt prioritățile Ministerului Energiei și faptul că instituția pe care o conduce încearcă să atragă cât mai multe investiții. 

Burduja a dat asigurări că România are suficiente resurse de gaze naturale pentru această iarnă și a vorbit de proiectele în derulare la Ministerul Energiei pentru sporirea capacității energetice a țării noastre. 

În plan politic, liderul PNL București a dat de înțeles că e gata să candideze pentru Primăria Generală în 2024, văzând acest lucru drept o normalitate pentru un șef de filială, mai ales una cum e Capitala. Sebastian Burduja a vorbit și despre relația PNL cu Nicușor Dan, dar și despre modul cum organizațiile de sector se pregătesc pentru alegerile europarlamentare, dar și pentru cele locale. 

Nu în ultimul rând, Sebastian Burduja a menționat liniile roșii ale liberalilor în ceea ce privește relația cu PSD și bugetul pe 2024.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite