Importanţa capitalului privat în construcţia şi dezvoltarea economiei, cu Rudi Vizental CEO&Cofondator ROCA Investments

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este în n anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA din 2020.

Are o experiență de 15 ani în antreprenoriat și o expertiză solidă pe segmentele de finanțare și management de business. Identifică oportunitățile, acolo unde cei mai mulți văd doar riscurile. Este CEO și cofondator ROCA Investments,  compania cea mai dinamică de private equity din România.

Acesta este foarte pe scurt, Rudi Visental, invitatul noii ediții din  Adevărul Live, din seria Business&Brand Culture, realizată și moderată de Antoaneta Banu.

De la Rudi aflăm care sunt sectoarele cu cea mai mare rezistență în acest context economic și la care investitorii se uită în mod special? De ce PNRR-ul este un pas important în dezvoltarea sistemului de private equity din România și ce notă primește statul român la acest capitol? Care sunt cele cinci reguli de aur pe care le-ați învățat Rudi în cei peste 15 ani de antreprenoriat? 

Vizionează toate edițiile din seria Business&Brand Culture.

Business cu sens nu înseamnă doar profitul. Viziunea lui Marius Ștefan, Președinte RBL și CEO Autonom Group. Vizionează, AICI!

Topul angajatorilor pentru care românii vor să lucreze, cu Lavinia Neagoe (Google) și Dragoș Gheban (Catalyst Solutions). Vizionează, AICI!

Dev Talks dezvăluie viitorul lumii. Detalii oferă Andreea Balaci, Delivery Area Manager @DevTalks, Catalyst Solutions. Vizionează, AICI!

Economia sustenabilă este misiunea antreprenoriatului românesc. Despre viitor și energie, cu Corneliu Bodea, CEO Adrem. Vizionează, AICI!

Cum se construiesc și trăiesc triburile creative din București, povestește Andrei Borțun, CEO The Institute. Vizionează, AICI!

Importanţa capitalului privat în construcţia şi dezvoltarea economiei, cu Rudi Vizental CEO&Cofondator ROCA Investments. Vizionează, AICI!

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite