Business de succes. Despre antreprenoriat în educație cu Lavinia Rașcă, Prof. Dr. antreprenor în educație

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CELE MAI VIZIONARE

Lavinia Rașcă, Prof. Dr. Antreprenor în educație este invitată în campania CELE MAI-Femeile de palmares vin la Adevărul Live.

De peste 30 de ani investește în oameni responsabili și dinamici pe care  îi însoțește pe drumul lor spre succes.  Sunt antreprenorii și managerii care doresc să ajungă la cea mai bună variantă a lor.

La începutul anilor 90 a avut o viziune clară care s-a dovedit corectă: investiția în educație. A făcut pionerat în antreprenoriatul  în educație a fost parte a echipei care a lansat școala care să formeze liderii din business, într-o perioadă în care în România noțiunile de lidership sau management erau foarte puțin cunoscute.

Despre cum găsești vizunea în business? Despre cum îți dai seama dacă ești pe drumul corect? Despre educație și învățare continuă, pe tot parcursul vieții? Despre ce înseamnă să înțelegi ce rol uriaș și ce forță de schimbare au femeile în societate? Despre implicarea și susținerea femeilor în societate și despre ce înseamnă strategie, în business și în viață?

Lavinia Rașcă, Prof. Dr. Antreprenor în educație a construit și dezvoltat organizații și a lansat inițiative sustenabile. Lavinia are o uriașă  activitatea de consultanță pentru IMM; cofondatoare ASEBUSS, prima școală de afaceri la standarde americane din Europa Centrală și de Est; Idei de afaceri, prima revistă pentru antreprenori unde a fost redactor șef adjunct; cofondatoare EXEC-EDU, compania de educație, coaching și consultanță pentru manageri, care a primit premiul Gold Award la Learning Network Festival. Și tot Lavinia este cofondatoarea și prima președintă a PWN România,  filiala unei prestigioase asociații profesionale, PWN Global.

Urmărește o nouă din Adevărul Live realizată și moderată de Antoaneta Banu.

Urmărește toate edițiile din campania CELE MAI -Femei de palmares vin la Adevărul Live, concept și realizare Antoaneta Banu.

CELE MAI-Nadia Tătaru, director și cofondator Itsy Bitsy FM. Despre antreprenoriat și investiția în  visurile copiilor. Vizonează Aici!

CELE MAI- Lavinia Rașcă, Prof. Dr. Antreprenor în educație. Despre investiția în educație. Vizonează Aici

 CELE MAI-Laura Florea, Managing Partner,  agenția Point PA&PR. Despre succesul campaniilor de PR și Comunicare începe cu lideri puternici. Vizonează Aici!

 CELE MAI CREATIVE  -Ioana Mănoiu, General Manager GMP PR. Cum arată creativitatea în PR, în 2023? Vizonează Aici!

CELE MAI- Cristina Gheorghe, Cofondator al Asociației SuperTeach. Despre succesul unui business bazat pe suflet. Vizonează Aici!

CELE MAI- Monica Garbur, Director producție AV, Cheil | Centrade. Despre viitorul media și competiția între ChatGPT și uman. Vizonează Aici!

CELE MAI- CELE MAI- Prof. Dr. Elvira Brătilă, medic primar obstetrică ginecologie Endometrioza. Boala care chiar Există. Vizionează Aici!

CELE MAI- CELE MAI- Silvia Mihăilescu Director Marketing, Comunicare ING Bank. Vizionează AICI!

CELE MAI- Veronica Placintescu, Head of PR Oxygen. Vizionează AICI!

CELE MAI- Adina Elena Călin – Director Direcția Produse și Servicii Bancare, CEC Bank, Vizionează AICI!

CELE MAI- Eda Mologani,  User Experience Guild Lead in cadrul Amber Studio, Vizionează AICI!

CELE MAI- Carmen Miruță, Business Leader, Marketing Operations & Strategy, Cheil | Centrade, Vizionează AICI!

CELE MAI-Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România, Vizionează, AICI!

CELE MAI- Silvia Teodorescu, Managing Partner Zaga Brand , Vizionează AICI!

CELE MAI-Tania Ghinea, kinetoterapeut si manager medical Clinica Eliade, Vizionează AICI!

CELE MAI- Elisabeta Moraru, Country Director Google România, Vizionează AICI!

CELE MAI- Roxana Dibă,  Managing Director, Golin România, Vizionează AICI!

Adevărul LivePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite