Umorul a fost uitat în ultimii ani. Despre viitorul publicității, cu Ioana Mănoiu, General Manager GMP PR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CELE MAI CREATIVE  

Ioana Mănoiu, General Manager GMP PR este invitată  în campania CELE MAI-Femeile de palmares vin la Adevărul Live.

Noul normal. Noul posibil. Flexibilitate. Adaptabilitate. Reziliență. Toate împreună au venit împreună  cu pandemia și crizele multiple.

Cum s-a adaptat comunicarea însăși în această perioadă? Ce înseamnă pentru profesioniștii din domeniu, adaptabilitatea și flexibilitatea? Excesul de flexibilitate din ultimii doi ani  a omorât umorul în PR? Cum au arătat campaniile  creative din ultimul an, la GMP PR și ce le-a scos în evidență?Abordarea subiectelor dificile: umor sau/și  umanitate?Care este cea mai bună practică, azi,  pentru a obține un sentiment pozitiv într-o  campanie?

Urmărește o discuție cu mult umor despre antreprenoriat, business, jurnalismul de azi, dar mai ales despre cum (mai)arată Industria de PR și Comunicare după 3 ani de încercări multiple.

Jurnalistă pentru foarte scurt timp, în 2005, Ioana a fondat agenția GMP PR. A venit în industrie cu o viziune nouă despre comunicare ceea ce a dus agenția ei pe  podiumurile din România dar  și la nivel  internaţional. GMP PR a primit premii în competiţiile Sabre Awards, European Excellence Awards,  Romanian PR Award, cu distincții precum  „Best use of PR Evaluation”, „PR Innovator of the Year”, „Newcomer European Agency of the Year” sau „Romanian PR Agency of the year”.

Studiul Unlock Market Research, coordonat de revista BIZ i-a adus Ioanei recunoscunoașterea de profesionistul cu cea mai mare notorietate din industria românească  de PR. În anul 2010, Ioana a absolvit  Programul de Executive MBA la Berlin School of Creative Leadership și deține un Certificat Profesional in Management de la Open University Business School (Codecs). În 2011, Ioana a reprezentat România în juriul Festivalului de Publicitate de la Cannes.

Urmărește o nouă ediție din Adevărul Live realizată și moderată de Antoaneta Banu.

Vizionează toate edițiile din campania CELE MAI-Femei de palmares vin la Adevărul Live, concept și realizare Antoaneta Banu.

CELE MAI-Nadia Tătaru, director și cofondator Itsy Bitsy FM. Despre antreprenoriat și investiția în  visurile copiilor. Vizonează Aici!

CELE MAI- Lavinia Rașcă, Prof. Dr. Antreprenor în educație. Despre investiția în educație. Vizonează Aici!

CELE MAI-Laura Florea, Managing Partner,  agenția Point PA&PR. Despre succesul campaniilor de PR și Comunicare începe cu lideri puternici. Vizonează Aici!

CELE MAI CREATIVE  -Ioana Mănoiu, General Manager GMP PR. Cum arată creativitatea în PR, în 2023? Vizonează Aici!

CELE MAI- Cristina Gheorghe, Cofondator al Asociației SuperTeach. Despre succesul unui business bazat pe suflet. Vizonează Aici!

CELE MAI- Monica Garbur, Director producție AV, Cheil | Centrade. Despre viitorul media și competiția între ChatGPT și uman. Vizonează Aici!

CELE MAI- CELE MAI- Prof. Dr. Elvira Brătilă, medic primar obstetrică ginecologie Endometrioza. Boala care chiar Există. Vizionează Aici!

CELE MAI- CELE MAI- Silvia Mihăilescu Director Marketing, Comunicare ING Bank. Vizionează AICI!

CELE MAI- Veronica Placintescu, Head of PR Oxygen. Vizionează AICI!

CELE MAI- Adina Elena Călin – Director Direcția Produse și Servicii Bancare, CEC Bank, Vizionează AICI!

CELE MAI- Eda Mologani,  User Experience Guild Lead in cadrul Amber Studio, Vizionează AICI!

CELE MAI- Carmen Miruță, Business Leader, Marketing Operations & Strategy, Cheil | Centrade, Vizionează AICI!

CELE MAI-Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România, Vizionează, AICI!

CELE MAI- Silvia Teodorescu, Managing Partner Zaga Brand , Vizionează AICI!

CELE MAI-Tania Ghinea, kinetoterapeut si manager medical Clinica Eliade, Vizionează AICI!

CELE MAI- Elisabeta Moraru, Country Director Google România, Vizionează AICI!

CELE MAI- Roxana Dibă,  Managing Director, Golin România, Vizionează AICI!

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite