Enrique Iglesias vine la Craiova. Este cap de afiș la Festivalul IntenCity 2023 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul IntenCity Craiova a anunțat primii artiști care vor participa la a doua ediție a festivalului organizat între 30 iunie și 2 iulie 2023. Spectacolele se vor desfășura pe două scene.

FOTO/IntenCity Craiova
FOTO/IntenCity Craiova

Reprezentanții festivalului IntenCity (30 iunie - 2 iulie 2023) au anunțat primii artiști care vor urca pe scena festivalului.

Pe lângă Enrique Iglesias, pe scena Stadionului Ion Oblemenco vor mai urca Alex Ferrari, Haddaway, Mahmut Orhan, Snap! și Subcarpați.

Noutatea ediției a doua a festivalului este aceea că spectacolele se vor desfășura în vara acestui an pe două scene. Acestea vor fi amenajate în cadrul Complexului Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) și Sala Polivalentă. Vor fi trei seri în care participanții se vor putea bucura de muzică latino, hip-hop, electronică şi muzica anilor 1990.

Pe noua scenă a festivalului, cea amenajată la Sala Polivalentă, vor urca: Sigma DJ Set, Killa Fonic, Yaya, Deliric x Silent Strike x Muse Quartet, Nane, Argatu’, Bad&Boujee, Basska, Bvcovia, Mr Flexxx, DJ Sauce, Marko Glass, NotSoCommon DJ, Dodo, Malagamba, Mindcage și mulți alții. 

Cât costă abonamentele

Abonamentele pentru Festivalul IntenCity au prețuri speciale până la 14 aprilie a.c.. Întrucât nu se știe deocamdată programul exact al celor trei zile de festival, au fost puse în vânzare un abonament general, valabil pentru toate cele trei zile, al cărui preț este de 350 de lei și un abonament de tip VIP, al cărui preţ este de 800 de lei. 

Astfel, prețurile sunt:

Abonament VIP - 800 lei+ taxe

Abonament General (3 zile) - 350 lei + taxe 

În perioada 14 aprilie - 12 mai:

Abonament VIP - 1.000 lei + taxe 

Abonament General (3 zile) - 500 lei + taxe 

Din 12 mai:

Abonament VIP - 1.100 lei + taxe 

Abonament General (3 zile) - 600 lei + taxe 

Copiii care au până în 10 ani împliniți au acces gratuit la Festival pe toată perioada de desfășurare a acestuia, doar însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care deține un abonament/bilet valid.

Copiii cu vârsta mai mică de 16 ani au acces în incinta Festivalului numai dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care va semna o declarație prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite