VIDEO / Ovidiu Petre face spectacol în Arabia Saudită! A ajuns la golul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Petre face spectacol în Arabia Saudită
Ovidiu Petre face spectacol în Arabia Saudită

Steaua nu se simte bine, însă foştii ei jucători se descurcă excelent! Dacă Mirel Rădoi este deja un adevărat idol la Al-Hilal, tot în Arabia Saudită, un alt fost mijlocaş al roş-albaştrilor a devenit un om de bază la noua sa echipă. E vorba de Ovidiu Petre, care, miercuri seară, a bifat o nouă evoluţie foarte bună la Al-Nassr.

"Ceasul" a înscris golul cu numărul patru în victoria pe care trupa din Riad a obţinut-o, în deplasare, la Al-Hazm, scor 5-2. A fost a treia reuşită a lui Ovidiu Petre în acest sezon pentru Al-Nassr, formaţie pregătită de Walter Zenga. Celălalt român al saudiţilor, Răzvan Cociş, nici măcar nu a fost inclus în lot de Zenga.

De altfel, Cociş a prins din ce în ce mai rar echipa la Al-Nassr în ultima perioadă, iar atunci când a intrat pe teren a fost fluierat de suporteri din cauza evoluţiilor sale sub aşteptări.

Ion Marin l-a învins pe Gigi Mulţescu

Un alt meci din etapa a 12-a a campionatului saudit a însemnat un duel al tehnicienilor români care activează în Regat. Al-Ettifaq, pregătită de Ion Marin, a învins, acasă, Al-Taawon, grupare antrenată de Gigi Mulţescu. Singurul gol al meciului a fost înscris de Yahya Al-Shahri în minutul 18.

Dintre formaţiile la care activează români, Al-Nassr stă cel mai bine în clasament. Clubul din Riad se află pe locul doi cu 23 de puncte, cu două mai puţine decât liderul Al-Ittihad, care are şi un meci mai puţin. Al-Ettifaq e pe trei cu 22 de puncte, urmată de Al-Hilal, cu 20 de puncte. Totuşi, echipa lui Rădoi are patru restanţe din cauza participării în Liga Campionilor Asiei. Nou-promovata Al-Taawon ocupă poziţia a 10-a din 14 cu 12 puncte.

VEZI GOLUL LUI OVIDIU PETRE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite