Terzici a părăsit Tg.Mureş pentru a antrena în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zoran Terzici
Zoran Terzici

Tehnicianul naţionalei de volei feminin a Serbiei, Zoran Terzici, a părăsit formaţia de CSU Medicina Târgu Mureş, aflată pe locul V în campionatul intern, după mai puţin de două luni de la preluarea acesteia, pentru a antrena în Italia.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de CSU Medicina Târgu Mureş, conducerea clubului îi mulţumeşte tehnicianului Zoran Terzici, care a antrenat timp de câteva etape echipa, aflată în prezent pe locul V în campionatul intern, acesta plecând să antreneze în Italia.

"Am venit la Târgu Mureş cu inima deschisă şi cu dorinţa de a face performanţă. Încă de atunci am anunţat că, dacă voi primi o ofertă mai bună din străinătate, o voi accepta. S-a întâmplat să fie mai repede decât mă aşteptam. Colaborarea cu o echipă de volei din Italia cred că va fi una fructoasă. E cel mai puternic campionat din Europa. Sunt mulţumit că am lăsat la Târgu Mureş o echipă valoroasă, condusă de un antrenor care poate face preformanţă. Există la Târgu Mureş un colectiv inimos, pe toate nivelurile de competenţă. Un motiv în plus să rămân un apropiat colaborator al prietenilor din Târgu Mureş", a declarat Zoran Terzici, citat în comunicat.

Din 22 ianuarie, când este programată prima etapă a returului, iar echipa târgumureşeană se va deplasa la Sibiu, antrenorul Branko Gajic va avea la dispoziţie întreg lotul, inclusiv cea mai nouă achiziţie, Maja Simanic.

Antrenorul naţionalei Serbiei a preluat echipa de volei feminin CSU Medicina Târgu Mureş în urmă cu mai puţin de două luni. Potrivit oficialilor clubului, contractul era valabil până la sfârşitul campionatului, cu posibilitate de prelungire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite